reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

na szczęście mój nie jest fanem piłki noznej:-p, sprawdza tylko wynik od czasu do czasu i na tym sie kończy jego oglądanie:-D,

a mój Piotrek jest łaskaw i je słoiczkowe jedzonko:tak:, nie mam kłopotu, gdy w niedzielę nie mam dla niego obiadku, wcina słoiczek:-D,

moje chłopaki ida się kąpać;-)

reklama
Mój wielkim fanem też nie jest, ogląda tylko co ważniejsze mecze ;-)

A prawie zapomniałam - garnuszek na klocuszek ma nowe baterie i działa :-D

A prawie zapomniałam - garnuszek na klocuszek ma nowe baterie i działa :-D
:-D:-D:happy2::happy2::-D:-D

a wogole to sie witam troszke pozno dzis :-);-)ale tak jakos wyszlo ;-)a moj mecze oglada :tak:bo obstawia w zakladach :tak:wiec obejrzec musi :-D ale jak nie postawi na rzadna z druzyn to nie zawsze oglada :-pale dzis obstawil :-O

Mój niestety ogląda. W dodatku mamy nowy TV ;-). Idę sobie jakis browarek kupić :-p.

Aha, Karol też zasnął w miarę ładnie. Musiał tylko wypróbować wszystkie moje jaśki :szok:. W końcu wybrał sobie jeden i na nim zaległ :tak:. Ciekawe jak będzie w nocy :baffled:.

dobry wieczór
Ja się witam po kilkudniowej nieobecności ale na wyjeździe zabrakło kompa. A teraz tak jak pisze Agutek mój m ogląda mecz a ja mam kompa dla siebie. :tak: Chociaż jednym okiem też zerkam jak tam nasi sobie radzą a i piwko też popijam :tak:

Moja odpukać śpi znowu ładnie. Dzisiaj przebiła jej się trójka i mamy 13 ząbków ale umyć mi za bardzo nie daje więc pewnie kolejny w drodze.

Zdrówka też życzę wszystkim chorowitkom.
A jeżeli chodzi o jedzonko to moja je i słoiczki i moje dania . A dzisiaj też kapuśniaczek mamusi zjadła :tak:

hehhh to widze ,ze dzisiaj wszystkie (prawie Agutku;-)) z browarkami :-) wiec mozna zrobic wirtualna imprezke na forum :-D

reklama
Do góry