reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A co to za wpis sie pokazał na temat przyjaciół ?
Chyba konkurencja dla naszej klasy;-)

Nie polecam Bon Prix, bo siostra zamawiała od nich ubrania i się zawiodła. To co widać to jedno, a to co przyszło to drugie (materiał itp). Chociaż znam osoby, które cały czas zamawiają z BP. Siostra kupuje ubrania z allegro i zawsze była zadowolona, trzeba tylko sprawdzić dokładnie wymiary.

reklama
Dzień dobry :-)

Znowu nie śpimy od 5 rano, coś się mojemu kochanemu dziecku poprzestawiało. Idzie coraz później spać i coraz wcześniej wstaje :baffled:.

U nas dziś zimno i bardzo pochmurno. Weekend będzie chyba deszczowy.

Jeszcze tydzień i urlop.Nie mogę się już doczekać :-)

roksi bardzo ładne łóżeczko. Kiedyś oglądałam Ikeowskie rozsuwane z wiekiem ale drewniane.Białego bym chyba nie wzięła ;-)

Witam:tak:
pospałyśmy do 7:tak: piżamka sprawdza się idealnie mała nie ma szans na ściągnięcie pampka:-D

moja córcia odkryła pępek:-) i przy każdej okazji kiedy jest rozebrana dotyka go:-D

jeśli chodzi o mecz to SęDZIA KALOSZ!!!:growl:

Sandi ja bym pewnie wybrała tą amarantową bo mam czarne włosy:tak: ta brzoskwiniowa też jest ładna

Ostatnia edycja:
Witam porannie
U nas się chyba zaczyna bunt podczas spania. PObudek nocnych niezliczona ilość. Już nawet w tym pogubiłam. Oczy mi się kleją a do tego katar mnie jakiś łapie, coś strzeliło w szyi ( pewnie źle spałam w tym momentach kiedy zamknęłam w końuc oczy ) i brzuch coś dziwnie pobolewa. Ech... Do .. chrzanu wszystko.

reklama
Hello :-).

U nas była w nocy pobudka, kręcenie się, płacz i okazało się, że małemu się chciało kupę :szok:. Jak się kapnęłam, to już część była w pampersie, a reszta poszła do nocnika. Było to około 1:00 w nocy. Nie wyspałam się :no:.

moja córcia odkryła pępek:-) i przy każdej okazji kiedy jest rozebrana dotyka go:-D
U nas to samo :tak:.

Sandi, zależy w jakich kolorach ci ładnie. Mnie się żółta podoba, bo jest oryginalna. Ale dla blondynki może być niebieska, albo brzoskwiniowa, albo liliowa.

Do góry