reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam!

sandi - dalej odchudzanie na topie?? są już efekty?:-p

agutek - cieszę sie, że ku lepszemu idzie:tak:to pierwszy urlop w domu spędzasz?

oj 5 rano to boli bardzo, ja dziś wdrożyłam zasadę, że przed 6.30 się nie ruszam:-Dcórcia nawet wyrozumiała:-)

Moje wakazje zaczynają się właściwie od środy:happy:jeszcze w piątek rada ped., rozmowa postażowa i do września laba!:-)

dziewczyny nie iwem o co chodzi z tymi zaproszeniami do boomowej klasy, odebrałam pocztę i coś tam nacisnęłam, jeżeli Was nie dodało to przepraszam, poinstrujcie mnie jak to zrobić:zawstydzona/y:

ja tylko na chwilkę sie pokazuje że żyję
dołączyłam do mam które nie przesypiają nocek, moja od 3 nocy o 1 robi mi pobudkę i tak przez 3 godz sie miota po łóżku, ale to wina zębów, więc dzisiaj na noc dajemy viburcol i mam nadzieje że bedzie oki. a od poniedziałku do pracy, wiec mam nadzieje że chociaz tam bede miała czas żeby do was zaglądać
buziole- uciekam sprzatac

właśnie robie przemeblowanie w pokoju Natalki:tak: przesunęłam meble sama:happy: i czekam na m z propozycją gdzie postawić kanapę i łóżeczko:confused:
chwila odpoczynku i działam dalej:-p

reklama
Do góry