reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ta wydaje się być z miękkiego materiału dzięki czemu pewnie dopasowywać się będzie do figury :tak:

i jeszcze jedna :-p
_________ !!! LŚNIJ !!! _______________R.42 (381080370) - Aukcje internetowe Allegro

co o nich wszystkich myslicie ? :confused: bo ja wogole nie mam pojecia ....

a ta jest bardzo ładna, ale bałabym się, że nie utrzyma się na miejscu ;-)

Tola Piotrus przesyła ci juz zdrowe buziaczki :tak::tak:(tylko nie wydaj sie przed Karolkiem:-D)

dziękujemy :-)

mała już cały dzień kataru nie miała, przyjechaliśmy do domu i już jej cieknie :angry:
ogólnie jednak dużo weselsza, bawi się, trochę podjada, więc idziemy chyba ku lepszemu :tak:antybiotyku póki co nie otworzyłam, bo czuję, że nie ma sensu ;-)

reklama
Agutku, dobrze, że Tola lepiej :tak:a może to na jakieś pyłki uczulenie? No dobra już nie dołuję cię.

Jeśli chodzi o klimę to my mamy taką jednak : Nie kupuj! ABATRONIC DC Inverter. New Gener 1~4 KW (380927487) - Aukcje internetowe Allegro
tyle, że w zeszłym roku kupowaliśmy ją za 1800 zł a nie 3400 :szok::confused: + 800 zł montaż. Kurcze w szoku jestem, dzisiaj nie byłoby nas na nią stać:no:
Czy dużo kucia przy tym ... w sumie nie, najgłośniej jest jak gość przebijał się wiertarką pneumatyczną przez mur żeby połączyć część zewnętrzną i wewnętrzną, sąsiadka chciała nas utrupić wtedy :-p ale spoko to chwila w sumie.

Sandi, sukienki śliczne, każda jedna (chyba ci nie pomagam :-p) ale ja bym przez allegro sie nie zdecydowała choć wszytko inne kupuję ale sukienkę musiałabym przymierzyć.

elehar ja bym te nocne pobudki łączyła z reakcją poszczepienną. Wojtek też był bardzej marudny do jakiś 10 dni po szczepieniu. Abstrahując od tego, że chyba 8 dnia dostał prawie 40 stopni gorączki;(
.

Ja właśnie nie zmierzyłam wtedy temperatury ale skoro jej sie tak pic chciało to pewnie miała stan podgorączkowy.

Sandi mnie się podoba też ta biało -srebrna albo ta trzecia. Żółta też jest niezła, oryginalna.
Agutek dobrze, żeToli już się poprawia. Ja z antybiotykiem tez bym się nie śpieszyła.
Fredzik fajnie macie z tą klimą. U mnie czasami jest tak gorąco w domu że trudno wytrzymać.

Moje dziecko nadal nie śpi...biega jak szalona i ani myśli o pójściu do łóżeczka. Gdzie te czasy gdy o 19 mieliśmy ciszę i spokój? :-p

Fredzik ale fajnie wam z tą kilmą, a często ją włączacie?

A patrzyłaś np w Bon Prix, Quelle, itp?
nie nie patrzylam :no: moglabys mi wstawic linki ?:confused::happy2:

sandi - wg mnie też żółta, pięknie leży na modelce i jest chyba z mniej sztywnego materiału niż te pierwsze, bardziej oryginalna, masz odpowiedni biust?;-)
jedno co po ciazy mi zostalo "lepsze" to wiekszy biust :tak: mam miseczke C(taka pelna) a przed nosilam (naciagane) B :sorry2:

dobrze ,ze z Tolcia juz lepiej :tak:;-)

Sandi mnie się podoba trzecia i żółta ale wolałabym inny koloru;-)
Agutku też bym nie dawała antybiotyku przy takich objawach:no: a Tolcia ma gorączkę??

a moja już śpi:tak:

Agutku też bym nie dawała antybiotyku przy takich objawach:no: a Tolcia ma gorączkę??

a moja już śpi:tak:

Wg mnie nie ma gorączki, po południu zachowywała się naprawdę już w porządku, mało marudziła :tak: Jedyne co zostało to miłość do smoczka, nie chce się go pozbyć :baffled: Ale wyzdrowieje to liczę, że wróci do normy, a jak nie to popracujemy nad tym.

Moja nagle podczas zabawy położyła się na podłogę, więc wykorzystałam moment i zaniosłam do łóżeczka. Oczywiście był protest ale zostawiłam ją, w minutę się uspokoiła :tak:

reklama
Do góry