A
Agutek
Gość
no i od godziny mamy pobudke...najpierw placz, wiec wzielismy ja do siebie to teraz bawic sie chce i ani mysli o spaniu ![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
ech i tyle z ogladania filmu...
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
ech i tyle z ogladania filmu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też jest saigon. Poszłam się umyć, a mąż z młodym zniknęli. Czuję, że go m zabrał na przejażdżkę autem.
Na to wyglądajak to z mieszkania wyszli?![]()
Na to wygląda.
Kręcił się, wiercił, rzucał po tym łóżku, a ile się nazłościł.... Już mi prawie usnął z głową przykrytą kołdrą, ale chyba mu się zrobiło duszno, bo się zaczął wściekać i kompletnie się wybił ze snu. Nie szło z nim nic już zrobić. A śpiący był okropnie.
Ewo współczuję bólu:-( moja mała ostatnio przygrzmociła się w dużego palca i wyła z 10 minutRoksi puszczasz Natalkę bez pieluchy? Ja się do tego przymierzam, ale najpierw musze kupić majteczki:-) No i jakoś nie chce mi się sprzątać i przebierać córci.
Dziś schodziłam ze schodów i przyłożyłam małym palcem (u nogi) w schodekNie mogę założyć buta, spuchł mi, mam ogromnego siniaka i chyba zaraz umrę z bólu.
ze mną tak rodzice robili a że mieli wtedy starego malucha to dobrze trzęsłoU nas też jest saigon. Poszłam się umyć, a mąż z młodym zniknęli. Czuję, że go m zabrał na przejażdżkę autem.
A moje stworzenie zamiast biegać (jego pora) to śpi na podłodze w reklamówce a jak nie śpi to drapie w drzwi do pokoju Szymka
moja dzis usnela ladnie:-)( odpukac ...tfu,tfu) a ja wlasnie zmylam farbe z wlosow
znow pofarbowalam
![]()
agutek - pozwól, że zadam Ci osobiste pytanie- czy ty masz płaski brzuch? pytam apropo tych sukienek, bo ja mam sadło i się nienawidzę w sukienkach i nie wiem czy przesadzam czy jednak rażę ludzi wychodząc tak na ulicę
![]()