reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/uwaga-na-dzieci-17413/#post2403157

przyłączam sie do ostrzeżenia, takie zdarzenie miało miejsce również na naszym osiedlu rok temu i niestety była to prawda.:no:
:szok: Aż mi się słabo zrobiło. Jakbym dorwała takich ludzi to lincz na miejscu. Jak można robić taką krzydę dzieciom i ich rodzicom. Nawet nie chcę o tym myśleć.

reklama
A koledzy się nie mogą skupić na robocie :szok:
:-D:-D:-D

Śliczne ubranka (Zosi i Agutka) Agutek możesz mi podesłać trochę biustu to ja też sobie taką sukienkę kupię:-) Niech jeszcze raz ktoś mi powie, że po karmieniu dziecka piersi są super. Mi zmalały. Buuuuu. A było tak pięknie...

Roksi puszczasz Natalkę bez pieluchy? Ja się do tego przymierzam, ale najpierw musze kupić majteczki:-) No i jakoś nie chce mi się sprzątać i przebierać córci.

Dziś schodziłam ze schodów i przyłożyłam małym palcem (u nogi) w schodek:szok: Nie mogę założyć buta, spuchł mi, mam ogromnego siniaka i chyba zaraz umrę z bólu.

Dziś schodziłam ze schodów i przyłożyłam małym palcem (u nogi) w schodek:szok: Nie mogę założyć buta, spuchł mi, mam ogromnego siniaka i chyba zaraz umrę z bólu.

Miałam niedawno podobną przygodę. Kilka dni nie mogłam normalnie chodzić bo palec mi spuchł jak bania i był siny. Znam ten ból i współczuję. Smarowałam Altacetem i troche pomagało.

A koledzy się nie mogą skupić na robocie :szok:

eeee...no nie!:szok:
nie swiece ani tylkiem ani biustem na wierzchu, to taka seksowna elegancja...sukienka za kolano ale podkreslajaca kobiece ksztalty :tak: uwazam, ze kobiety w takich sukienkach ladnie wygladaja :tak:

Śliczne ubranka (Zosi i Agutka) Agutek możesz mi podesłać trochę biustu to ja też sobie taką sukienkę kupię:-) Niech jeszcze raz ktoś mi powie, że po karmieniu dziecka piersi są super. Mi zmalały. Buuuuu. A było tak pięknie...

Roksi puszczasz Natalkę bez pieluchy? Ja się do tego przymierzam, ale najpierw musze kupić majteczki:-) No i jakoś nie chce mi się sprzątać i przebierać córci.

ja niby mam ten sam rozmiar, ale wydaja mi sie jednak mniejsze, bo nie sa takie pelne, tylko miekkie :baffled:
wspolczuje obitego palca :baffled:

moje dziecko zasnelo dzis na spacerze po 18-tej i nie chce sie obudzic :eek:
polozylam ja do lozeczka bez kapieli, bez kolacji...ciekawe o ktorej sie obudzi i da nam koncert :rolleyes2:

ide ogladac z mezem Indiane Jonesa, pa!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewa współczuje obitego palca.....

moje dziecie zasnęło po 10 minutach wycia bez smoczka, więc druga noc przed nami bez cysia :) chyba nam się uda odzwyczaić Wikę....
kurcze, a mnie dzisiaj kosmetyczka nie przyszła, bo ponoć żelu nie dostała i się umówiła ze mną na jutro- myślałam że już dziś będę mieć chociaż łądne pazurki.....

reklama
Do góry