barmanka79
Deus Dona Me Vi
Wszystkiego najlepszego dla
* martalis, i synka Xaverka
* Aneteczki i jej synka Miłoszka
* ankzoc i córeczki Majeczki
* AgA i córeczki Zosi
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz...ona dostała taki antybiotyk w zawiesinie....w smaku ochydnie gorzki Podaje się go przez trzy dni,dwie dawki dostała prawie całe,wczoraj to była masakra.Roxy oj to niedobrze że Nadia wymiotuje po antybiotyku, przecież to niedobrze przerywać kuracje. Co do fridy to u mojego Jula jest tak samo cały czas, nie ma opcji żeby wyczyścic mu nosek. A jak podajesz antybiotyk? i kiedy Nadia wymiotuje, w trakcie podawania, czy póżniej?
Roxy zdrowia dla malutkiej, a i nie martw sie antybiotyk z reguly dziala dopiero po 3 dobach od wziecia pierwszej dawki, tylko niedobrze ze wimiotuje bo jak on ma zadzialac a rozmawialas o tym z lekarzem moze trzeba lek zmienic
...nawet udało mi się rozciągnąć okno posta na całą stronę bo wkurzało mnie to wąskie pole z prawej.