nina2003
Mama Julianka i Łucji
Może nie piszmy tyle o piciu, bo zaraz dopiszą dodatkowy paragraf w regulaminie:-)
Tak zakaz obradowania dla klubów AA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie piszmy tyle o piciu, bo zaraz dopiszą dodatkowy paragraf w regulaminie:-)
nie masz wprawy,po lekcje do koleżanek
M&M'S,Ty awanturnico!!!!. My takie grzeczne a tu takie prowokacje .
Wszystko jest raczej jasno napisane... A dyskusja... hmmm... zawsze się przyda...
miło mi m&m's - naprawde...
Ciekawe jak tam Moniq po wizycie u JoIi? Ciekawe czy juz wróciła.
na pewno wróciła ,a że to wredota to nas potrzyma w niewiedzy....Moniq pozdrawiam:-)Ciekawe jak tam Moniq po wizycie u JoIi? Ciekawe czy juz wróciła.
na pewno wróciła ,a że to wredota to nas potrzyma w niewiedzy....Moniq pozdrawiam:-)
na pewno wróciła ,a że to wredota to nas potrzyma w niewiedzy....moniq pozdrawiam:-)
Dziękuje, ja za Twój biznes też:-)Ninko jestem pewna że wszystko jest ok, ale nie zaszkodzi. Trzymam za Was kciuki.
Napiszmy wszystkie smsa do niej:-)na pewno wróciła ,a że to wredota to nas potrzyma w niewiedzy....Moniq pozdrawiam:-)