reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
i tak już jest problem z siadaniem... ja ją kłade, a ona siada, ja ją bach, a ona siad i tak w kółko... w końcu szybko wyjdę z pokoju i zgaszę światło i jak nie płacze to idę tam za parę minut zobaczyć i zastaję ją w przeróżnych najdziwniejszych pozycjach:szok:

tiaaa-a najgorzej to zmienic pampersa na łóżku, normalnie jak mama "wańka-stańka" :-D:-D:-D

i tak już jest problem z siadaniem... ja ją kłade, a ona siada, ja ją bach, a ona siad i tak w kółko... w końcu szybko wyjdę z pokoju i zgaszę światło i jak nie płacze to idę tam za parę minut zobaczyć i zastaję ją w przeróżnych najdziwniejszych pozycjach:szok:

ta przedziwne pozycje ja ostatnio młodą znalazłam śpiącą 'w kucki' w poprzek łóżeczka :confused: nie wiem czy było jej wygodnie....

Aga witaj

witaj, witaj kasico :-)
w sumie to pierw powinnam się powitać wieczorną porą, a ja od razu "walę" z postami, hehe;-)
poprawie sie na przyszlosc:tak:

reklama
Do góry