reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Normalnie uspać teraz moje dziecko w dzień to nie lada wyczyn:sorry2:.Po godzinie walki przed południem spał 3 h , więc potem nawet go nie męczyłam.A powiedzcie mi jak wy sobie z tym radzicie tzn z wstawanie w łóżeczku ??? Wieczorem przytrzymałam go i nie wstał ,próbował wstac ale był tak padnięty że zaraz padł...

Ja kłade Kasiu do skutku, tzn on wstaje zaczyna marudzić ja kłade go, daje smoka, przykrywam, pogłaszcze i wychodzę, i tak czasem kilka razy.Ostatnio coraz mniej już wstaje

reklama
po prostu szukam nowego sposobu :sorry2: na rękach odpada dla niego to zabawa :baffled:poza tym nie chciałabym tak...........
Rozumiem:tak:
U mnie się inaczej nie da....jak ją dam do łóżeczka to chwile się pobawi...a potem wyprawia takie rzeczy że bałabym się ją samą zostawić:szok:
Wierzcie mi Ona naprawde jest szalona....skacze jak opętana i co chwilke się palnie gdzieś w szczebelki:baffled:
Zazdroszcze wszystkim co maja spokojne dzieci:tak:

witam jak zwykle na koniec dnia.

Majeczko i Miloszku wszystkiego dobrego na kolrjny miesiac.buuuzka

ankzoc gratulacje 3000 posta

mamstud zdrowka dla andrzeja,oliver tez mial kiedys podejrzenie szkarlatyny ,gardlo

zawalone itd oczywiscie antybiotyk dostal

tikanis to wreszcie sie wyspisz w nocy super ,xavko ostatnio szaleje i sie budzi co chwilke...moze przez katar

aga lepiej wiedziec teraz ,ze cos jest z oczkiem a nie pozniej, przynajmniej mozna za

wczasu kontrolowac ,zeby sie nie pogorszylo

zycze milego wieczorku !!!

wiecie jak ja go kładę to marudzi ale jak wstanie to się cieszy,a dzisiaj na niego nakrzyczałam a on mnie wyśmiał :shocked2::laugh2:, rozbraja mnie to moje dziecko...

dobry wieczór ja wpadłam tylko na sekundkę :-) (uzaleznienie)

no ładnie się pracuje:sorry2:

kasia1208- widzisz ciężko się od was oderwać, to jak uzależnienie :-D, spoko wybaczam ;-)Na wstawanie w łóżeczku brak jakich kolwiek porad :dry: mój m probował kłasc do skutku walczył 40 min aż padła...... ja nie mam tyle cierpliowsci :sorry2:

hi hi hi :-D:-D:-D

ale Ania jest moderatorką, to w sumie jakby też w pracy.;-);-);-) :-):-)
czyli byla dzis w dwóch parcach!! ;-);-) I to się nazywa człowiek pracujący! :-D:-D:-D:-D

m&ms- jesteś WIELKA, nawet tak o tym nie pomyślałam hahaha :-p

moniqsan- oj kochana wyobrażam sobie Twoje nerwy.......... dobrze, że sie wygadałaś ;-) Wiesz co podziwiam cię za te twoje wyszukane dania, powiem ci szczerze, że jak tak piszesz o tym jedzeniu to aż sama wprosiłabym się do ciebie na takie żarełko :zawstydzona/y:

roxy- wiesz co przeczytałam o twojej babci i az mi się łezka w oku zakreciła :-(
przykro mi buuuuuuu, co do temperamentu to też możemy przybić sobie piatke ja się smieje, ze Maja to istne ADHD :no:

tikanis- pewnie sama jestes w szoku co :confused::szok:, to rekord dla kubusia tyle snu, mam nadzieję, że nic poważnego nie dzieje się z jego zdrówkiem, trzymam kciuki za badania i wyniki- oby były dobre :-)

martalis- dziekuję;-)

ROXY jak tam kuzynka sa jakies postepy??

?
Martalis kochana wybacz że dopiero teraz odpisuje:sorry:
Dziękuje że pytasz:-)
Wiesz...leży jeszcze na OIOM-ie...ale jest przytomna,choć czasem nie wiadomo czy w pełni świadoma...czeka ją długa rehabilitacja...ale ostatnio są szanse że jednak będzie chodziła:tak: Na pewno nie teraz i już ale po cieżkiej kilkuletniej rehabilitacji jest jednak szansa:tak:

reklama
Do góry