reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
podoba mi się ta sukienka. szkoda że nie mam jej gdzie jej nosić :-:)-( :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bo moze bym sobie kupiła.

F04_02.jpg

bosze tyle kremów i innych cudów co ja teraz przed ślubem zaczęłam używać to chyba przez ostatnie 10 lat by się u mnie nie uzbierało. :baffled::baffled::baffled:

I co?
Że niby mają zdziałać cuda??? :sorry2:

A wiesz że znalazłam te kosmetyki o których mówiłaś (scin doctor) ?:tak:
A konkretnie jakiej linii używasz?
I co w nich jest fajnego?
Bo ja właśnie miałam składać u M zamówienie na Biotherma, ale może spróbuję czegoś nowego :confused:

taaaaak Kochana - pamięć to ja mam! Jakby ktoś nie wierzył to proszę mojego Sławka zapytać:tak:

Moja mama ma coś takiego :tak:

Wie dokładnie ile która gwiazda ma lat. O kogo znanego ją nie zapytasz, potrzebuje kilkinastu sekund i strzela w 10. Kojarzy wszystkie daty. Jak nie wie kiedy coś było, to poprzez skojarzenia z innymi sytuacjami (typu - ja wtedy byłam na wycieczce w nowej czarnej kurtce, a kurtkę kupilam kilka miesięcy wcześniej, bo pamiętam że wtedy spotkałam siostrę i miała rodzić za kilka dni .... czyli to musiało być wtedy) Ona jest niesamowita. Oczywiście o wszystkich wierszach i historycznych datach nie wspomnę. Prawdziwe WOW :tak:

I co?
Że niby mają zdziałać cuda??? :sorry2:

ty bablou! a co że może już mi nic nie pomoże!:dry::dry:

A wiesz że znalazłam te kosmetyki o których mówiłaś (scin doctor) ?:tak:
A konkretnie jakiej linii używasz?
I co w nich jest fajnego?
Bo ja właśnie miałam składać u M zamówienie na Biotherma, ale może spróbuję czegoś nowego :confused:

wiesz ja nie wiem co komu pasuje, i jak na kogo dziala. ale na mnie działają one bardzo dobrze - jak w reklamach.
Mam od nich, taki tonik przeciw wrastaniu włosków - naparwdę świetnie dziala.
krem na zmarszczki wokół oczu, bo powtórze znowu - że kosmetyczka powiedziała że to już czas.
Ale nie powiem ci czy dziala bo używam go dopiero kilka dni.

i taki system do mikrodermbrazji, taki złuszczająco regenerujący. I bardzo przyjemny efekt jest. ale ja mam cere mieszaną to mi si to przydaje.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mama ma coś takiego :tak:

Wie dokładnie ile która gwiazda ma lat. O kogo znanego ją nie zapytasz, potrzebuje kilkinastu sekund i strzela w 10. Kojarzy wszystkie daty. Jak nie wie kiedy coś było, to poprzez skojarzenia z innymi sytuacjami (typu - ja wtedy byłam na wycieczce w nowej czarnej kurtce, a kurtkę kupilam kilka miesięcy wcześniej, bo pamiętam że wtedy spotkałam siostrę i miała rodzić za kilka dni .... czyli to musiało być wtedy) Ona jest niesamowita. Oczywiście o wszystkich wierszach i historycznych datach nie wspomnę. Prawdziwe WOW :tak:
o ja też dużo przez skojarzenia! chyba trochę po tacie to mam... on kojarzy wszystko na zasadzie jakie wówczas auto miał:-D:-D:-D

Do góry