M
Marzena80
Gość
nie to szczera prawda... wychodzę fatalnie... i zawsze oczy zamykam - tak, że ciężko mi zdjęcie zrobić...kokietka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie to szczera prawda... wychodzę fatalnie... i zawsze oczy zamykam - tak, że ciężko mi zdjęcie zrobić...kokietka![]()
bosze tyle kremów i innych cudów co ja teraz przed ślubem zaczęłam używać to chyba przez ostatnie 10 lat by się u mnie nie uzbierało.![]()
nie to szczera prawda... wychodzę fatalnie... i zawsze oczy zamykam - tak, że ciężko mi zdjęcie zrobić...
taaaaak Kochana - pamięć to ja mam! Jakby ktoś nie wierzył to proszę mojego Sławka zapytać![]()
I co?
Że niby mają zdziałać cuda???![]()
A wiesz że znalazłam te kosmetyki o których mówiłaś (scin doctor) ?
A konkretnie jakiej linii używasz?
I co w nich jest fajnego?
Bo ja właśnie miałam składać u M zamówienie na Biotherma, ale może spróbuję czegoś nowego![]()
w jego przypadku to chyba nie jest najlepsze![]()
o ja też dużo przez skojarzenia! chyba trochę po tacie to mam... on kojarzy wszystko na zasadzie jakie wówczas auto miałMoja mama ma coś takiego
Wie dokładnie ile która gwiazda ma lat. O kogo znanego ją nie zapytasz, potrzebuje kilkinastu sekund i strzela w 10. Kojarzy wszystkie daty. Jak nie wie kiedy coś było, to poprzez skojarzenia z innymi sytuacjami (typu - ja wtedy byłam na wycieczce w nowej czarnej kurtce, a kurtkę kupilam kilka miesięcy wcześniej, bo pamiętam że wtedy spotkałam siostrę i miała rodzić za kilka dni .... czyli to musiało być wtedy) Ona jest niesamowita. Oczywiście o wszystkich wierszach i historycznych datach nie wspomnę. Prawdziwe WOW![]()