reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl brakowało mi 8 postów do 3 tysięcy a tu co??????????? taka zmiana, kto usunął moje posty:confused::confused::confused: BARMANKA!!!!!! :dry::dry::dry:
:-p:-p:-p:-p:-p

pewno to przez sprzątanie tych wątków.....
:tak::tak::tak::tak::tak:

witam późną porą :sorry2:
ja na chwilkę pokazać się że żyje ;-)
tak wiem - dziś jest piąteczek, czas odpoczynku - jednakże nam się zachciało na jutro zaprosić znajomych na obiad :dry::dry::dry: no i teraz siedzę przy garach, a zaraz będe na szmacie jeździć:dry::dry::dry: co by choć trochę mieszkanko ogarnąć....
i jeszcze biegiem musiałam pranie wstawić, bo synalek obkupał mi kapę na moich pięknym małżeńskim łożu :shocked2: to była szybka akcja - rozebrałam go do kąpieli, i za chwilę patrzę i ....:cool2: żeby chociaż jakiś znak ostrzegawczy dał....ale nie, po co?:cool: niech mama siedzie po nocach i pierze :cool:

no to lece...miłego wieczorkowania się :tak::-):-)

reklama
Ejjjj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dalej nie rozumiem :wściekła/y:

Przecież jak nie przepchniesz korka zupełnie, to szyjka dalej jest uszczelniona nim i wino się nie wyleje :confused:
Ja zawsze wpychałam do środka i normalnie wino sie lało (bo korek raczej w poprzek wylotu się układa)
Ja to dopiero jestem blondyna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moniq błagam, ja już jaśniej nie mogę... nie dziś, słowo... jutro wszystko jasno przejżyście wyjasnie, ale nie dziś, nie teraz... mąż poszedł po wino... jestem słaba...

Niestety nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mój M zachowuje się gorzej niż ja przed @.Schował mi rum:wściekła/y:.Stwierdził,że skoro i tak nie mam wody gazowanej to po co mi rum:baffled:.No powaliło go po prostu:dry::dry::dry:
No to chyba ma dzisiaj zły dzień:no:;-)
Ejjjj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dalej nie rozumiem :wściekła/y:

Przecież jak nie przepchniesz korka zupełnie, to szyjka dalej jest uszczelniona nim i wino się nie wyleje :confused:
Ja zawsze wpychałam do środka i normalnie wino sie lało (bo korek raczej w poprzek wylotu się układa)
Ja to dopiero jestem blondyna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja wierze że jakas szczelina tam się zrobi i cos poleci;-) zresztą musimy zaufać Tsarinie:tak:

Barmanko,miłego wieczorku(mimo że zajętego) i spokojnej nocki:tak::-)

reklama
Do góry