reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry Wieczór:-)
Ja wpadłam tylko na chwilke,obiecałam sobie że ide zaraz spać:tak:;-)

Dziękuje Wam bardzo za słowa otuchy,jesteście kochane:-)

No i właśnie się zorientowałam że istnieje coś takiego jak kleik...kompletnie o tym zapomniałam:zawstydzona/y: no i musze jutro zakupić,bo ja daje małej samo mleczko i wstaje w nocy ....200 wszama,może kleik sobie z tym poradzi:tak:

To do jutra,dobrej nocki,muuaaa:-)

hej

na chwileczke sie wtrace,

jak robie mleko to 160ml a jak kaszke na noc to 170ml i tak wszystkiego niewypija a

jak mu powiem ze nie dobry chlopczyk,bo nie wypil , to taka minke zrobi jakby

zrozumial i usta mu sie trzesa do placzu..

.

Dobranoc, Roxy:)

Martalis, ale sie usmialam - oj to nie mow tak Xaverowi, bo moze faktycznie rozumie

Ja dzis tez juz pojde wczesniej spac , tak wiec zycze Wam spokojnej, jak najbardziej przespanej nocki i slodkich snow :***

o boniu jaki słodziak...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oficjalnie cię uprzedzam że na każdą taką kolejną wzmiankę o twoim M, ja bedę wrzucać moje zdjęcie w bikini.:-p:-p
no tak a ja nie mam czym zaszantazować.....
Roxy dobranoc i Malgoss gdzie już uciekacie :-(
martalis ty nie stresuj dziecka mów że dobry chłopczyk :-D

reklama
wrazliwy chlopczyk z niego jest, tylko zeby nie tak jak Oliver z byle jakiego powodu

beczy .....jak dziewucha ,tatus go tak zrobil

maz wrocil z pracy ,ide do niego,

dobranoc wszystkim;-)

Do góry