reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
już zasnął aIe starszak sie zrobił głodny. Ide zrobić mu jesc i sobie tez. Kuzwa od 1 stycznia nie jadłam o tej godzinie aIe dzis sie nie moge powstrzymać.:baffled:

Hej...jestem...żywy trup ale jestem choć na chwilę:sorry2::-)
Dziecko mnie wykończyło dzisiaj....nie moge się równać z Jolą ale padam:baffled: Joluś podwójny szacun dla Ciebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Tikanis.....ja pisałam już że miałam to samo z ciemiączkiem....moja mała w wieku 3 miesięcy miała podobno na jeden opuszek i wielkie hallooo z tego zrobiono a ja omało zawału nie dostałam:sorry2::wściekła/y: Do tej pory ma takie jak miała i wszystko jest git:tak: Piszesz że obwód główki jest w porządku ....to reszta na pewno też,obserwuj ale jestem na 99% pewna że nic się nie dzieje. Niekturym dzieciaczkom ciemię wczesniej zarasta a innym pózniej,są jeszcze szwy czaszkowe i one są w tej kwesti ważniejsze(powtarzam się) Główka do góry,będzie wszystko dobrze:tak:

Oj...dziewczynki ja wypadłam z obiegu i nie wiem co pisać:sorry2:

Ale jeszcze jestem to postaram się Was doczytać:tak: Jutro jade z szogunkiem do mamy...i zostawiam ją na noc i idziemy na balety....to się pewnie nocką zamelduje,jak będę w stanie:tak::-)

Roxy podziwiam Cię, że tak potrafisz Nadię zotawiać ciągle u mamy... ja bym nie umiała... cały czas zastanawiałbym się czy z nią wszystko dobrze i strasznie bym tęskniła...

reklama
Roxy podziwiam Cię, że tak potrafisz Nadię zotawiać ciągle u mamy... ja bym nie umiała... cały czas zastanawiałbym się czy z nią wszystko dobrze i strasznie bym tęskniła...
Znowu to nie jest tak ciągle,chociaż..... wiesz jutro ją zostawiam na jeden dzień;-) a tak to zawsze jestem u mamy z nią:tak: No Sylwester był wyjątkiem:eek::sorry:

Do góry