reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

m&m's - aj! Gdyby tylko Jola bliżej mieszkała, to bym Jej psikusy po sąsiedzku robiła i w okno zaglądała i transparenty do drzwi mocowała. Uparta Baba z tym prasowaniem.

Dobranoc Patusia.
Dobranoc Jolu. Mniemam żeś prosto do łóżka poszła!

Nosz siedze i sie chichram a Przemek mowi zebym mu powiedziala dlaczego :-D:-D:-D:-D

Bohaciefka...to dobrze ze ja tak daleko mieszkam...:-D:-D:-D
Noooo uparta jak osilo.....zodiakalny koziorozec wiec sama rozumniesz...:tak::tak::tak:

Nie no teraz to ja juz dobranoc mowie ....:tak::tak:...i zmykam...

reklama
A cooo to ..jakis bunt przeciwko mnie....;-);-);-)...nie no dzis juz sobie odpuszczam..posegregowalam tylko...jutro to poprasuje....:tak::tak:

Bohaciefka....a z tym bara-bara..oj maz by sie cieszyl bo ostatnio chce pod prysznicem i koniec....albo stwiewrdzil ze na podlodze u dziewczyn w pokoju bo akurat spaly w salonie...:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:
A deska jest nieodlacznym meblem w naszym salonie...:-):-)

a bunt bunt, nie pozostawiasz nam wyboru. jeszcze Przemka zwerbujemy i namówimy żeby ci tą deskę z domu wywalił!!! a na powstale w ten sposób miejsce fotel do masarzu wstawił!!!

a w sekrecie :sorry2::sorry2::sorry2: powiem ci że mi to się marzy na stole w jadalni. ale ciiii tylko tobie to mówię.;-);-);-):-):-):-)

Jolu - to super sprawa. Sex pod prysznicem odpręża i działa relaksująco, endorfin dostarcza:-) potem jeszcze masażyk stóp i siup do łózka. Zachęcam, zachęcam:tak:. A deska jest przymocowana do ściany? Bo może zamiast prysznica?:-p

m&m's - no mój M to ma różne pomysły, blat w kuchni już wypróbowany:-p. Ale jaka frajda w stodole na stosie siana po prawie sam dach albo na miedzy:-):-p:zawstydzona/y::-)

uuu.....ułańska fantazja.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
fajnie!!:tak::tak::tak::-):-):-)
szkoda że cię nie było przedwczoraj wieczorem, bo właśnie to był temet przewodni! :-):-):-):-):-)

AgA - kobietko podziwiam za dar do pracy z dziećmi i młodzieżą trudną. Masz mega odpowiedzialna pracę, jak dal mnie wychowawcy DD są ostatnią deską ratunku, osttanimi, którzy moga pokazać, że można żyć inaczej ale wymaga to wysiłku i dużo pracy. Powodzenia z nową wychowanicą, pogotowie opiekuńcze to raczej szkoła przetrwania, kto silniejszy ten na górze. Tak, te dzieicaki nie są biedne tylko są potwornie zagubione i rozgoryczone ze złościa na wszystkich i wszystko (atakują aby uprzedzić kolejne zranienie, kolejne rozczarowanie...)
Piszesz, że Zosia nie lubi grudek. Gosia też nie lubiła i miała odruch wymiotny. Zjada grudki od tygodnia, samo tak przyszło. Przyjdzie odpowiedni czas choć może tak zostać, ż ebędzie wolała bardziej rozdrobnione jedzenie. Dobry pomysł (co podsunęła Jola) aby na talerzyku kłaśc różne podgotowane warzywa i podsunąć tak aby dziecko samo sobie podjadało. Na początku zje troszkę, więcej będzie na podłodze lub rozgniecione w rączce ale tym sposobem nauczy się rozdrabniać jedzenie i samo jeść a przy tym nauczy się dobrych nawyków żywieniowych, no i dobra zabawa:-). Najlepiej kupic talerzyk z przyssawką i przyssać do tacki krzesełka, posadzić i niech kosztuje ile chce i co chce. Przyniesie rezultaty szybciej niż myślisz:tak:.

reklama
Do góry