reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

m&m's - aj! Gdyby tylko Jola bliżej mieszkała, to bym Jej psikusy po sąsiedzku robiła i w okno zaglądała i transparenty do drzwi mocowała. Uparta Baba z tym prasowaniem.

Dobranoc Patusia.
Dobranoc Jolu. Mniemam żeś prosto do łóżka poszła!

Nosz siedze i sie chichram a Przemek mowi zebym mu powiedziala dlaczego :-D:-D:-D:-D

Bohaciefka...to dobrze ze ja tak daleko mieszkam...:-D:-D:-D
Noooo uparta jak osilo.....zodiakalny koziorozec wiec sama rozumniesz...:tak::tak::tak:

Nie no teraz to ja juz dobranoc mowie ....:tak::tak:...i zmykam...

reklama
A cooo to ..jakis bunt przeciwko mnie....;-);-);-)...nie no dzis juz sobie odpuszczam..posegregowalam tylko...jutro to poprasuje....:tak::tak:

Bohaciefka....a z tym bara-bara..oj maz by sie cieszyl bo ostatnio chce pod prysznicem i koniec....albo stwiewrdzil ze na podlodze u dziewczyn w pokoju bo akurat spaly w salonie...:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:
A deska jest nieodlacznym meblem w naszym salonie...:-):-)

a bunt bunt, nie pozostawiasz nam wyboru. jeszcze Przemka zwerbujemy i namówimy żeby ci tą deskę z domu wywalił!!! a na powstale w ten sposób miejsce fotel do masarzu wstawił!!!

a w sekrecie :sorry2::sorry2::sorry2: powiem ci że mi to się marzy na stole w jadalni. ale ciiii tylko tobie to mówię.;-);-);-):-):-):-)

Jolu - to super sprawa. Sex pod prysznicem odpręża i działa relaksująco, endorfin dostarcza:-) potem jeszcze masażyk stóp i siup do łózka. Zachęcam, zachęcam:tak:. A deska jest przymocowana do ściany? Bo może zamiast prysznica?:-p

m&m's - no mój M to ma różne pomysły, blat w kuchni już wypróbowany:-p. Ale jaka frajda w stodole na stosie siana po prawie sam dach albo na miedzy:-):-p:zawstydzona/y::-)

uuu.....ułańska fantazja.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
fajnie!!:tak::tak::tak::-):-):-)
szkoda że cię nie było przedwczoraj wieczorem, bo właśnie to był temet przewodni! :-):-):-):-):-)

AgA - kobietko podziwiam za dar do pracy z dziećmi i młodzieżą trudną. Masz mega odpowiedzialna pracę, jak dal mnie wychowawcy DD są ostatnią deską ratunku, osttanimi, którzy moga pokazać, że można żyć inaczej ale wymaga to wysiłku i dużo pracy. Powodzenia z nową wychowanicą, pogotowie opiekuńcze to raczej szkoła przetrwania, kto silniejszy ten na górze. Tak, te dzieicaki nie są biedne tylko są potwornie zagubione i rozgoryczone ze złościa na wszystkich i wszystko (atakują aby uprzedzić kolejne zranienie, kolejne rozczarowanie...)
Piszesz, że Zosia nie lubi grudek. Gosia też nie lubiła i miała odruch wymiotny. Zjada grudki od tygodnia, samo tak przyszło. Przyjdzie odpowiedni czas choć może tak zostać, ż ebędzie wolała bardziej rozdrobnione jedzenie. Dobry pomysł (co podsunęła Jola) aby na talerzyku kłaśc różne podgotowane warzywa i podsunąć tak aby dziecko samo sobie podjadało. Na początku zje troszkę, więcej będzie na podłodze lub rozgniecione w rączce ale tym sposobem nauczy się rozdrabniać jedzenie i samo jeść a przy tym nauczy się dobrych nawyków żywieniowych, no i dobra zabawa:-). Najlepiej kupic talerzyk z przyssawką i przyssać do tacki krzesełka, posadzić i niech kosztuje ile chce i co chce. Przyniesie rezultaty szybciej niż myślisz:tak:.

reklama
Do góry