reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nie śpię, nie śpię!!! A Wy co robicie? Dlaczego nie plotkujemy o czymś pikantnym? :-)

no nie wiem.... sex po ciąży, zdrady, kłamstwa.... :-)

a odnośnie sex-u mój był taki napalona a jak poszłam pod prysznic to on usną :szok:

a mój nie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: tak dostarczał płynów że mu się udało :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-)

A moj P...nie daje mi zyc od kilku dni....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::-)...a ja to z takich co by raz na miesiac mogly...no i masz Ci babo placek.....musze codziennie...:-D:-D:-D:-D

że to juz po :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: między lepieniem bałwana :-D

Boże no leże i się polewam!!!
no takie tamaty to ja rozumiem!!! :tak::tak::tak: :-):-):-) ;-);-);-)

Musialam ksiazkę przeczytać Mikolajaowi.

A co sexu, to ja jestem z tych co to jak 2 dni mam przerwy to już świruję i myślę tylko o jednym. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Do góry