reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
To też cytat z truskawki. Z dedykacją dla malinki

"Ja też bym chciala tak po łące pobiegac i malin nazbierac:((((( A tu u mnie... Phhhh niema ani chwili spokoju. W dzien okno mam otwarte w nocy tez i jak boga kocham cały dzien dzieci pod oknami krzycza, piszcza, psy szczekaja kibice spiewaja...( bo zaraz obok mnie jest peron) a w nocy to dopiero zycie sie zaczyna. Na przeciwko mieszka taka para imoprezowiczow... Przysiegam ze cała noc muzyka, smiechy chichy... Czasem to mam tak tego dosc ze bym im okna powybijała. A najbardziej to imprezka jest od piatku do niedzieli... Byłam wczoraj w tesco z bratem mojego chłopaka.W koncu pokupywałam wszystko co było potrzebne... W promcji kupilam emilkowi takie sandałki niebieskie za 10 zł:) ale to oczywiscie nie na teraz dopiero tak jak bedzie mial roczek to bedzie w nich człapał:) Śliczne są udało mi sie wczoraj z nimi:) Bez przeceny kosztowały 20 zł:/ Butelki nowe mu kupiłam, smoczek i pare grzechotek:) Strasznie duzo ludzi było tam wczoraj. Noga mnie nie bolała na szczescie wiec moglam spokojnie wszystko poogladac. Aha mam pytanko. Kupiłam wkoncu ten krem na rozstepy a raczej to jest balsam... Może mial ktos Z Eveline- "aktywne serum przeciw rozstepom"? W takiej fioletowej tubce? Szukałam tego z dax co kingaMZ mi poleciłą ale nie było:/ Tak poza tym wszystko wporządku... Aaaaaaaa zapomniałąm sie pochwalic że miesiaćzki wczoraj dostałam:) Wkoncu... Juz sie bałam ze cos ze mna jest nie tak. Nie potrzebnie był ten stres:)

panistepelek Ten mrek co w brzyduli co chwile ma jakis romans z inna:p A ja wyczytałam co innego że własnie pojawi sie jakis chłopak który bedzie krecic z brzydulą:)

Pozdrawiam mamusie i życze milego dnia:)

pola997 Masz racje ja tez mam takie samo zdanie na temat aborcji co ty... Każdy ma prawo dożycia i szcześcia... A jak komu sie uda w życiu to juz zależy od losu... "

hahhaha - nie no - biedna truskawa.... zrobicie z niej dzisiaj muss jak nic:szok::szok::szok:!!!:-D:-D:-D

Izo - Ciocia się z Tobą w 100% zgadza:tak::tak::tak::-)
Aga km , kiedy zostaniesz moderatorem? Zadaje to pytanie setny raz i tyIe samo zostaje zignorowana.

Moniko - widziałam wszystkie twoje posty na temat moderowania...ale - ja naprawde nie wiem kiedy to nastąpi...
Czy ankzoc już nas zgłosiła.. Nie wiem..

To też cytat z truskawki. Z dedykacją dla malinki

"Ja też bym chciala tak po łące pobiegac i malin nazbierac:((((( A tu u mnie... Phhhh niema ani chwili spokoju. W dzien okno mam otwarte w nocy tez i jak boga kocham cały dzien dzieci pod oknami krzycza, piszcza, psy szczekaja kibice spiewaja...( bo zaraz obok mnie jest peron) a w nocy to dopiero zycie sie zaczyna. Na przeciwko mieszka taka para imoprezowiczow... Przysiegam ze cała noc muzyka, smiechy chichy... Czasem to mam tak tego dosc ze bym im okna powybijała. A najbardziej to imprezka jest od piatku do niedzieli... Byłam wczoraj w tesco z bratem mojego chłopaka.W koncu pokupywałam wszystko co było potrzebne... W promcji kupilam emilkowi takie sandałki niebieskie za 10 zł:) ale to oczywiscie nie na teraz dopiero tak jak bedzie mial roczek to bedzie w nich człapał:) Śliczne są udało mi sie wczoraj z nimi:) Bez przeceny kosztowały 20 zł:/ Butelki nowe mu kupiłam, smoczek i pare grzechotek:) Strasznie duzo ludzi było tam wczoraj. Noga mnie nie bolała na szczescie wiec moglam spokojnie wszystko poogladac. Aha mam pytanko. Kupiłam wkoncu ten krem na rozstepy a raczej to jest balsam... Może mial ktos Z Eveline- "aktywne serum przeciw rozstepom"? W takiej fioletowej tubce? Szukałam tego z dax co kingaMZ mi poleciłą ale nie było:/ Tak poza tym wszystko wporządku... Aaaaaaaa zapomniałąm sie pochwalic że miesiaćzki wczoraj dostałam:) Wkoncu... Juz sie bałam ze cos ze mna jest nie tak. Nie potrzebnie był ten stres:)

panistepelek Ten mrek co w brzyduli co chwile ma jakis romans z inna:p A ja wyczytałam co innego że własnie pojawi sie jakis chłopak który bedzie krecic z brzydulą:)

Pozdrawiam mamusie i życze milego dnia:)

pola997 Masz racje ja tez mam takie samo zdanie na temat aborcji co ty... Każdy ma prawo dożycia i szcześcia... A jak komu sie uda w życiu to juz zależy od losu... "

wiola z brzyduli to przy niej wysiada:happy::laugh2:

ja zawsze myślałam, że to forum jest dla przyszłych matek, matek, Aktywistek i Marcza... skąd takie watki? Jak to jest, jak facet w was kończy? a skąd się biorą dzieci? chyba się zgorszyłam...

Kochana - mam info z pierwszej ręki, że marczo już tu raczej nie zawita... ;-):tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry