reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Stawiam się ze szklaneczką piffffffka :-):-):-):-):-):-):-)
Niestety muszę nałożyć żarełko na talerze, więc jeszcze jakiś czas mnie nie będzie.
Poza tym .... musiałyście już 3 strony napisać??? :wściekła/y:
Co za baby

tikanis
głupie pindy. Wszystkim bym coś fajnego na Twoim miejscu kupiła, a im po rózdze ze wstążeczką :wściekła/y: ... no, może jeszcze coś obciachowego bym dodała :cool2: paczkę chusteczek higienicznych np ... albo rajstopy z klinem :rofl2:

jola- oj wspolczuej ale ja mam tak samo juz od samego poczatku ze ani jednej nocki nie mialam przespanej a ostatnio jest totralnmie masakra...:/// co godzine pobudka... a tu do roboty trza chodzic ale z blizniakami to tak jak mowisz budza sie nawzajem,,,

martalis,aga- dziekuje :-D

a ja sie dzis wkurzylam bo zawsze w domu rodzinnym nauczona bylam ze kazdy kazdemu sobie prezent kupuje ,, nie zeby zaraz cos drogiego ale jakies drobne prezenty ,, tak bylo ze co roku z bracmi i ich zonami kazdy kupowal sobie nawzajem znaczy do tej pory bylo ze parami dostawalo prezenty i my tez jako para dostawali ,, od rodzicow kazdy z osobna dostawal no i dzieci osobno.. a teraz takie dwie mowie tu o szfagierkach sie pojawily - one w swoich domach nie byly nauczone ze sa prezenty ze sie je daje,, ale ja uwazam ze wigilia jest raz w roku i jakies drobne prezenty moga byc a nawet byc powinyy bo to czesc wlasnie swiat ,, nie sa najwazniejsze ale to jest mile i takie swiateczne... a one wymysliy ze sobie nawzajem prezentow kupowac nie bedziemy tylko dzieciom i rodzicom,, na co ja zaprotestowalam i powiedzialam ze absolutnie mi sie ten pomysl nie podoba i ja jestem nauczona inaczej i ja kazdemu prezent kupie a one niech robia sobie jak chca.. ale ja sie nato mnie pisze.. ehh takie dwie sie pojawia i juz szyki zmieniaja,, do tej pory bylo fajnie ale one tego nie czuja.. ehhh i wez tu jednej czy drugiej wytlumacz trzeba by bylo mlotkiem tluc do tej paly a i tak by nie pojely o co biega.. ehhhh

Naprawde Cie podziwiam.,..jak Ty tylke juz wytrzymalas.....ja to chyba bym nerwicy dostala....:shocked2:
A co do prezentow..to ja tez jestem tego zdania ze choc drobiazgi ale dla wszystkich...zwlaszcza jezeli do tej pory byla taka tradycja...i mysle ze dobrze im powiedzialas....moze glupio im siew zrobi jak Ty je obdarujesz a one nic dla was nie beda mialy....:shocked2:

Witam drogie panie ja dzisiaj tylko z herbatką ale chyba mnie przyjmiecie
Ale miałam zabiegany dzień dzisiaj , zostawiłam M z dziećmi a sama z siostrą maratonik po sklepach zaliczyłam i cóż z portfela troszke ubyło ale i mamusi się coś od życia należy , ale powiem wam że jak mnie nie było tak pół dnia to się troszke za Filipkiem zatęskniłam
Filipek już na szczęście nie ma katarku szybko mineło mam nadzieję że u ciebie
Jolu to do ciebie zawsze się wpraszamy na obiadek a ty co zastrajkowałaś , dużo zdrówka życzę może szybko minie

Oj zazdroszcze zakupkow....bo to tak fajnie z jakas kobitka polatac sobie po sklepach.....
Fajnie ze Filipek juz bez katarku....
A co do obiadku to ja mialam dzis tylko zupke kalafiorowa i krokiety z serem bialym.....:-p

Głupia sprawa, ale normalnie tak mnie dręczy, pół dnia chodzę i szukam (oczywiście po kilka razy w tych samych miejscach). Gdzieś wtryniłam dwie plastikowe łyżeczki Lilianki (z zestawu 4-rech) i nie mogę ich znaleźć :wściekła/y: Nie są mi jakoś wyjątkowo potrzebne, ale ja nienawidzę takich sytuacji i wkurzam się kiedy nie mogę znaleźć czegoś i mam dziurę w głowie :wściekła/y:

Wiem wiem, pitolę o głupotach :sorry:

jolu, szybko cytrynka, miód i takie tam :tak: Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
A z dziewczynkami to jedyną pocieszającą sprawą jest to, że przynajmniej wiadomo dlaczego narzekają. Najgorzej jak dzieci marudzą bez powodu :no:

ela
dziękuję i M też dziękuje :tak:

No dobra, lecę karmić :tak:

Moni..nie martw sie...znajdzie sie w nieoczekiwanym momencie.....ja ostatnio szukalam instrukcji do wagi...wiedzialam ze ja gdszies wlozylam...no i du...a...az tu przedwczoraj porzadkowalam szafke no i instrukcja sie znalazla.....tylko dlaczego w szafce gdzie trzymam makarony, kasze itp..to nie mam pojecia...:shocked2::shocked2::sorry::eek:

Dziekuje za rade..juz sie kuruje.....:tak:
No i nie zapomnijcie mi troszke zostawic zapiekanki dauphinoise....:tak:

to może w tatusia się wdała jak on wagowo ? :-p
Chudo... A dzaidek to już w ogóle! Anatomi by się na nim można było uczyć. A zje!!!???!!!???!!! Jak bym tyle zjadła to bym się tydzień nie uniosla. Teściowa to mu same boczki kupuje i tłuste kiełbasy, a ten coraz chudszy. Czujecie to? Taką przemianę materii mieć to marzenie każdego!

reklama
Do góry