M
Marzena80
Gość
Oj tak tego flaka zgubić!a ja bym chciala 4 kgi pare cm w udach, miesnie brzuszka wyrobic sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak tego flaka zgubić!a ja bym chciala 4 kgi pare cm w udach, miesnie brzuszka wyrobic sobie
to może w tatusia się wdała jak on wagowo ?O.K.!!!
Ty też teściową będziesz... A moja córka jest genetycznie obciążona urodą![]()
Dobrze,ze mamy synów.:-)O.K.!!!
Ty też teściową będziesz... A moja córka jest genetycznie obciążona urodą
Moje też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marudzisz.a ja bym chciala 4 kgi pare cm w udach, miesnie brzuszka wyrobic sobie
jola- oj wspolczuej ale ja mam tak samo juz od samego poczatku ze ani jednej nocki nie mialam przespanej a ostatnio jest totralnmie masakra...:/// co godzine pobudka... a tu do roboty trza chodzic ale z blizniakami to tak jak mowisz budza sie nawzajem,,,
martalis,aga- dziekuje
a ja sie dzis wkurzylam bo zawsze w domu rodzinnym nauczona bylam ze kazdy kazdemu sobie prezent kupuje ,, nie zeby zaraz cos drogiego ale jakies drobne prezenty ,, tak bylo ze co roku z bracmi i ich zonami kazdy kupowal sobie nawzajem znaczy do tej pory bylo ze parami dostawalo prezenty i my tez jako para dostawali ,, od rodzicow kazdy z osobna dostawal no i dzieci osobno.. a teraz takie dwie mowie tu o szfagierkach sie pojawily - one w swoich domach nie byly nauczone ze sa prezenty ze sie je daje,, ale ja uwazam ze wigilia jest raz w roku i jakies drobne prezenty moga byc a nawet byc powinyy bo to czesc wlasnie swiat ,, nie sa najwazniejsze ale to jest mile i takie swiateczne... a one wymysliy ze sobie nawzajem prezentow kupowac nie bedziemy tylko dzieciom i rodzicom,, na co ja zaprotestowalam i powiedzialam ze absolutnie mi sie ten pomysl nie podoba i ja jestem nauczona inaczej i ja kazdemu prezent kupie a one niech robia sobie jak chca.. ale ja sie nato mnie pisze.. ehh takie dwie sie pojawia i juz szyki zmieniaja,, do tej pory bylo fajnie ale one tego nie czuja.. ehhh i wez tu jednej czy drugiej wytlumacz trzeba by bylo mlotkiem tluc do tej paly a i tak by nie pojely o co biega.. ehhhh
Witam drogie panie ja dzisiaj tylko z herbatką ale chyba mnie przyjmiecie
Ale miałam zabiegany dzień dzisiaj , zostawiłam M z dziećmi a sama z siostrą maratonik po sklepach zaliczyłam i cóż z portfela troszke ubyło ale i mamusi się coś od życia należy , ale powiem wam że jak mnie nie było tak pół dnia to się troszke za Filipkiem zatęskniłam
Filipek już na szczęście nie ma katarku szybko mineło mam nadzieję że u ciebie
Jolu to do ciebie zawsze się wpraszamy na obiadek a ty co zastrajkowałaś , dużo zdrówka życzę może szybko minie
Głupia sprawa, ale normalnie tak mnie dręczy, pół dnia chodzę i szukam (oczywiście po kilka razy w tych samych miejscach). Gdzieś wtryniłam dwie plastikowe łyżeczki Lilianki (z zestawu 4-rech) i nie mogę ich znaleźćNie są mi jakoś wyjątkowo potrzebne, ale ja nienawidzę takich sytuacji i wkurzam się kiedy nie mogę znaleźć czegoś i mam dziurę w głowie
![]()
Wiem wiem, pitolę o głupotach
jolu, szybko cytrynka, miód i takie tamTrzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
A z dziewczynkami to jedyną pocieszającą sprawą jest to, że przynajmniej wiadomo dlaczego narzekają. Najgorzej jak dzieci marudzą bez powodu
ela
dziękuję i M też dziękuje
No dobra, lecę karmić![]()
Chudo... A dzaidek to już w ogóle! Anatomi by się na nim można było uczyć. A zje!!!???!!!???!!! Jak bym tyle zjadła to bym się tydzień nie uniosla. Teściowa to mu same boczki kupuje i tłuste kiełbasy, a ten coraz chudszy. Czujecie to? Taką przemianę materii mieć to marzenie każdego!to może w tatusia się wdała jak on wagowo ?![]()
ale do wagi kuchennej???ja ostatnio szukalam instrukcji do wagi...