reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ajacha!!!! Nie ma innej opcji. I ze zredukowanym balsamico i baaaardzo grubo mielonym pieprzem :tak::tak::tak:
Najgorzej że już zjadłam a jeszcze mi się chce :sorry:

Oj ochoty mi narobilas.....a ja lubie z marynowanym kolorowym pieprzem.....tak fajnie strzela w buzi...no oczywiscie nie jest taki "pieprzny" jak normalny pieprz....:tak::tak:

Joluś bardzo się cieszę z Wami o.k. Mam nadzieję, że już Ci lepiej. Wiem co przeżywasz... No może mi się wydaje, że wiem... Ja też w pewnym momencie nie najlepiej się czułam... I dlatego w końcu
wylądowałam u teściów... A Ty...? Jesteś goda podziwu:tak::tak::tak:!!!

Marzenko....:-):-):-):-) kochana jestes......buziol dla Ciebie..i za tego esa....:tak::tak:.......no a u tesciow nie wyobrazam sobie......:no::no:

A wiecie ze moja T wczoraj przyslala mi esemesa ze jest koniec miesiaca i ona by chciala zebym umiescila zdjecia dziewczynek na nk.........noszzzzz kur....a...powiedzialam do meza ze zaprzestalam wstawianie fotek bo ona je potem kopiuje i wstawia do siebie no i przerabia i obrabia na wszelkie sposoby.....:szok::szok:

Pokazalam mojemu Przemkowi dzis co ona wyprawia tam na tym swoim profilu to powiedzial ze na pewno jest uzalezniona....:szok::szok:

reklama
Ja w Legionowie zaplacilam 14.90 i 15.90zl.......i to ten sklep nie jest taki tani......
Wiem ze ten koles ma drogo ale one sa takie sliczne no i wogole super sie piora.....tak tylko Ci wstawilam :sorry:
Tak, to wszystko prawda :tak::-):tak: Lili chodziła w takim jednym od kompletu tyyyyle razy a wygląda dalej super. Mnie też się bardzo podobają.A w tym sklepie w Radomiu byłam tylko po to żeby kupić coś szwagierki synkowi. Jak zobaczyłam te bodziaki, to myślałam że mnie oczy mylą. Sprawdzałam czy tam jest 13 czy 23 :-D A teraz żałuję że nie wzięłam więcej (większych rozmiarów), bo pewnie szybko do tego sklepu nie zajrzę :huh:
A skąd Ty pamiętałaś że ja kupowałam te bodziaki? :eek::rofl2:

Tak, to wszystko prawda :tak::-):tak: Lili chodziła w takim jednym od kompletu tyyyyle razy a wygląda dalej super. Mnie też się bardzo podobają.A w tym sklepie w Radomiu byłam tylko po to żeby kupić coś szwagierki synkowi. Jak zobaczyłam te bodziaki, to myślałam że mnie oczy mylą. Sprawdzałam czy tam jest 13 czy 23 :-D A teraz żałuję że nie wzięłam więcej (większych rozmiarów), bo pewnie szybko do tego sklepu nie zajrzę :huh:
A skąd Ty pamiętałaś że ja kupowałam te bodziaki? :eek::rofl2:

Moni...ja juz sobie powiedziala ze jak bedziemy teraz w Polsce to wpadam do tego sklepu i kupuje .....:-D:-D:-D:tak::tak:.....
A pytasz o to ze pamietalam.....oj kochana ..ja duuuuzo rzeczy pamietam.....:tak::tak:...nie a tak na serio to mam dobra pamiec i np pamietam te brazowe bodziaki w paski i do tego rajtki no i bodziaki z kwiatuszkiem i jak wygladal komplecik z zary.....:-D:-D:tak::tak::tak:

Jolu niania to taka znajoma znajomego, mam nadzieję, że się sprawdzi.

monika mam zamiar włączać kamerkę od czasu do czasu, tak dla spokojności ducha...

mamatysia prawda to! O losie, jak ten czas szybko leci! :-)

Moni...ja juz sobie powiedziala ze jak bedziemy teraz w Polsce to wpadam do tego sklepu i kupuje .....:-D:-D:-D:tak::tak:.....
A pytasz o to ze pamietalam.....oj kochana ..ja duuuuzo rzeczy pamietam.....:tak::tak:...nie a tak na serio to mam dobra pamiec i np pamietam te brazowe bodziaki w paski i do tego rajtki no i bodziaki z kwiatuszkiem i jak wygladal komplecik z zary.....:-D:-D:tak::tak::tak:

eeeej, dobra jesteś :-D
Chociaż ... ja też pamiętam Twoje (dziewczynek) ciuszki :sorry: A zamieszczasz ich znacznie więcej :-D

Jolu to chyba dobrze, że postanowiliście z mężem stworzyć święta choćby dla dziewczynek, tzn atmosferkę świąt. Gdy ja byłam dzieckiem nie miałam nawet namiastki czegoś takiego więc teraz staram się dzieciom dać to wszystko, czego ja nie miałam. I nie mam tu na myśli przedświątecznych porządków :-)

monika moniqsan bosz... ale się z Was można uśmiać :-)

Marzena z kim dzielisz męża? :-)

reklama
Do góry