reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Wam to dobrze,Wasze dzieciaczki spia a moja małolata oczy jak 5zł i dawaj.... do zabawy:wściekła/y:
Fifi śpi od 19 ale pewnie około północy obudzi się na flachę:sorry:.Dzisiaj był mega grzeczny, pojechaliśmy na zakupy i przez dwie godziny nawet nie miauknął.CH przybrane bombkami, światełkami i błyszczącymi girlandami wprawiło go w taki zachwyt, ze zapomniał nawet o jedzeniu:eek:

reklama
M&M'Sik to Twój mąż powinien byc o Ciebie zazdrosny. OgIądałam zdjęci z basenu i gały mi wypadły jak zobaczyłam jakie masz dłłłługie nogi:szok:. Nie wspomnę o figurce. Dziewczyny mówiły ,ze Twój M to niezłe ciacho:tak:. wrzucaj fotę.
GratuIację dIa niuni..Mamy pierwsze prawie chodzace dziecię-niespodziewałam sie takiego tępa rozwoju.

Dobry wieczór Majóweczki

Ankzoc wszystkiego naj z okazji urodzin!!

Majeczko i Miłoszku sto lat!

Widzę, że lekkie tematy się przewijają, ja jakoś nie mam natchnienia...
Gaba ciągle chora, słaba, płacząco - marudząca... Eh :-( Jeszcze 6 zastrzyków, a pupka już wygląda koszmarnie, siniak na siniaku... Martwię się bo Gaba nic nie chce jeść! Nie dość, że tak ciężko przybierała każde 100 gram, to teraz z pewnością znowu straci na wadze :-( A już było tak dobrze z jedzonkiem!Mam doła i ogólnie nic mi się nie chce...
Nie dziwie ci się.Pomyśl, ze już niedługo będzie dobrze i Gabunia będzie zdrowa i radosna.Trzymam kciuki żeby jak najprędzej.Buziaczki od Filipka

Mamstud,nie zamartwiaj sie(wiem łatwo sie mówi) dzieciaczki troszke traca na wadze jak choruja ale szybko dojdzie do siebie:tak: Biedna pupka ale to wszystko dla Jej dobra,trzymaj sie cieplutko:-)

reklama
Dobry wieczór Majóweczki

Ankzoc wszystkiego naj z okazji urodzin!!

Majeczko i Miłoszku sto lat!

Widzę, że lekkie tematy się przewijają, ja jakoś nie mam natchnienia...
Gaba ciągle chora, słaba, płacząco - marudząca... Eh :-( Jeszcze 6 zastrzyków, a pupka już wygląda koszmarnie, siniak na siniaku... Martwię się bo Gaba nic nie chce jeść! Nie dość, że tak ciężko przybierała każde 100 gram, to teraz z pewnością znowu straci na wadze :-( A już było tak dobrze z jedzonkiem!Mam doła i ogólnie nic mi się nie chce...

najgorsze to to ,ze nie chce jesć. Spadnie z wagi a i wyniki też będą nienajIepsze. Ostatnio już były średnie BiduIka maIutka.

Do góry