mamamatysia
Fanka BB :)
Fifi śpi od 19 ale pewnie około północy obudzi się na flachęWam to dobrze,Wasze dzieciaczki spia a moja małolata oczy jak 5zł i dawaj.... do zabawy![]()
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fifi śpi od 19 ale pewnie około północy obudzi się na flachęWam to dobrze,Wasze dzieciaczki spia a moja małolata oczy jak 5zł i dawaj.... do zabawy![]()
Podziel się chipsamio boniu, wreszcie jestem.
Mam piwo i chipsy.:-):-):-):-):-):-)
Co do meżów, to dobrze że mój siedzi tuż koło mnie, bo ja to zazdrosna jestem.
Nie dziwie ci się.Pomyśl, ze już niedługo będzie dobrze i Gabunia będzie zdrowa i radosna.Trzymam kciuki żeby jak najprędzej.Buziaczki od FilipkaDobry wieczór Majóweczki
Ankzoc wszystkiego naj z okazji urodzin!!
Majeczko i Miłoszku sto lat!
Widzę, że lekkie tematy się przewijają, ja jakoś nie mam natchnienia...
Gaba ciągle chora, słaba, płacząco - marudząca... Eh :-( Jeszcze 6 zastrzyków, a pupka już wygląda koszmarnie, siniak na siniaku... Martwię się bo Gaba nic nie chce jeść! Nie dość, że tak ciężko przybierała każde 100 gram, to teraz z pewnością znowu straci na wadze :-( A już było tak dobrze z jedzonkiem!Mam doła i ogólnie nic mi się nie chce...
Dobry wieczór Majóweczki
Ankzoc wszystkiego naj z okazji urodzin!!
Majeczko i Miłoszku sto lat!
Widzę, że lekkie tematy się przewijają, ja jakoś nie mam natchnienia...
Gaba ciągle chora, słaba, płacząco - marudząca... Eh :-( Jeszcze 6 zastrzyków, a pupka już wygląda koszmarnie, siniak na siniaku... Martwię się bo Gaba nic nie chce jeść! Nie dość, że tak ciężko przybierała każde 100 gram, to teraz z pewnością znowu straci na wadze :-( A już było tak dobrze z jedzonkiem!Mam doła i ogólnie nic mi się nie chce...