reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tylko tak jak pisała Aga ....cały czas masz Lilianke pod fachowym okiem specjalistów i zawsze mozesz szybko interweniowac

No właśnie... Tu jest pewiem bug :sad:
Nasza oropeda jest świetna - lekarz z powołania, skrupulatna dokładna i w ogóle. Dawała nam za każdym razem skierowanie na ćwiczenia ale na masaże nigdy :no2: A widać że i te były potrzebne wcześniej. Przede wszystkim małe dzieci inaczej na to reagują, nie rozumieją tak dużo no i zmiany jeszcze w fazie początkowej. Nie wiem dlaczego dopiero teraz skierowała nas na masaże :hmm:

No i na pewno będzie dobrze, musi być, ale wiadomo, jak każda matka - martwię się :frown: bo inaczej się nie da :sorry:

No
A teraz idę spać, bo już ciężko mi się pisze i nad każdym słowem muszę myśleć :rolleyes2:
Dobranoc

moniqsan glowka do gory zobaczysz bedzie wszystko dobrze!!:tak: trzymam za Was kciuki dziewczynki zeby wszystko szybko, dobrze i bez palczu juz lilianki sie zakonczylo. Milego dnia mamusie

Hej dziewczynki wczoraj jak zwykle sie nie pozegnalam,bo myslalam ze jeszcze wroce :tak:ale jak ogarnelam burdello po imprezce to juz padalam na gebe:tak:
Dziewczyny dzieki za komplementy fajnie sie czyta takie mile slowa:-):-):-)
aneteczko dzieci juz wiecej nie chcemy ja od poczatku chcialam miec synka i za 4 razem sie udalo tzn zaplanowalam juz dokladnie co i jak zeby na stowe byl synus(swoja droga nie wiedzialam,ze to takie proste zaplanowac plec dziecka):tak:

moniqsan mocno trzymam kciuki za ciebie i Lili :tak:na pewno bedzie dobrze :tak:jestescie pod opieka fachowcow :tak:.To zrozumiale,ze sie martwisz :tak:ale glowa do gory :-)szkoda tylko ze Lilianka jest mala i niezabardzo rozumie co jej robia:tak: dlatego musi sobie poplakac ale dzieci szybko zapominaja o takich przezyciach takze powodzenia dziewczyny:tak::tak:

Dziewczyny ratunku moje dziecko budzi się w nocy najgorsze jest to że nie tak jak kiedyś że dam smoczka i śpi tylko budzi się gada wstaje płacze i chce do nas jestem padnięta oczy mam czerwone jakbym płakała cała noc masakra... :-( co ja mam zrobić żeby on spał przecież nie wyrobie do pracy ledwo wstałam

reklama
no normalnie M@dz1@ jak bedziesz chciala zaplanowac plec drugiego dziecka to pomoge zreszta ja kozystalam z informacji z internetu a w Gdansku jest nawet lekarz ktory pomaga kobietom w tej kwesti.:tak:Jestem pewna ze jakbym nie zaplanowala sobie co i jak to bylaby 4 corka(moja babcia miala 8 corek po kolei:szok:

Do góry