reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

AgA - no to nie zazdroszcze Ci takiej pomocy w domu:no: - dobrze, ża czasami twoja T przybedzie i pomoże w czym się da:tak::-)

Jola - no wiem, wiem - juz się prawie nie gniewam ;-):-D
ale nie powiem... z rana mi trochę przykro bylo z powodu żartów i tych stron do nadrobienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A My z Jagodzianką bardzo lubimy Ciebie i Twoje pociechy:tak::-):-):-)

reklama
Noszzz powariwały baby jedne!!! Żebym tyle stron do nadrabiania miała!!!

A tak w ogóle to witam się!
I powiem tylko, że te spodenki z tej firmy keep away from fire są suuuupper! Boszzz ale ludzie są głupi....
Ach i w pewnym momencie musiałam się przenieść szybciutko na wątek ze zdjęciami:tak: Confi - myślałam, że bardziej pojechałaś. No moim zdaniem to było bardzo delikatne i grzeczne, tak jak wypowiedź Moniq. Zresztą wiesz niektórzy lubią być w centrum uwagi i nie zauważają innych wokół siebie. A muszę przyznać, że ja bardzo żałuję, że ona przestała pisać o swoich problemach z Tomkiem seniorem. Dla mnie to był niezły ubaw! No przykro mi, jeśli ktoś to źle odbierze (czyt. sama zainteresowana) ale takich bajek już dawno nie czytałam.

aaaaaaaaaaaaa będe gryzła! Mam dość! Już trzeci raz z rzędu spaliłam/spiep..rzyłam, ogólnie zepsułam obiad... Izie idą ząpki, a moje zdolności kulinarne poszły się je... no właśnie, co zrobić z canneloni, ok.100g mięsa mielonego, kiełbasy, mascarpone, mozzareli i dwóch sosów do spagetti (serowy i z boczkiem), bo tylko tyle mi zostało... a i 2 serki topione... jestem głodna:zawstydzona/y:

i mam jeszcze kostke margaryny i małe drożdże... jak ja te zakupy robiłam?

Witaj elza, zapraszamy do częstych wizyt. :-)

tsarina, sory ja nie bardzo ci pomogę:zawstydzona/y:. Oj masz ty kobieto przejścia z tymi zębami.:no::no::no::no:

aaaaaaaaaaaaa będe gryzła! Mam dość! Już trzeci raz z rzędu spaliłam/spiep..rzyłam, ogólnie zepsułam obiad... Izie idą ząpki, a moje zdolności kulinarne poszły się je... no właśnie, co zrobić z canneloni, ok.100g mięsa mielonego, kiełbasy, mascarpone, mozzareli i dwóch sosów do spagetti (serowy i z boczkiem), bo tylko tyle mi zostało... a i 2 serki topione... jestem głodna:zawstydzona/y:

i mam jeszcze kostke margaryny i małe drożdże... jak ja te zakupy robiłam?

Oj kobitko.....mozesz zrobic nadziewane canneloni ..oczywiscie z mieskiem...

AgA - no to nie zazdroszcze Ci takiej pomocy w domu:no: - dobrze, ża czasami twoja T przybedzie i pomoże w czym się da:tak::-)

Jola - no wiem, wiem - juz się prawie nie gniewam ;-):-D
ale nie powiem... z rana mi trochę przykro bylo z powodu żartów i tych stron do nadrobienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A My z Jagodzianką bardzo lubimy Ciebie i Twoje pociechy:tak::-):-):-)

To tobrze....bo pozniej tak pomyslalam ze moze poczulas sie urazona....ale wiesz ...to nie byly takie normalne zarty...to takie zarciki ciotek z bb o naszej Jagodce.....zreszta ona jest wyjatkowa (nie mysle tylko o wadze).....:-):-):-)

Dziekuje za sympatie...:tak::tak:

Noszzz powariwały baby jedne!!! Żebym tyle stron do nadrabiania miała!!!

A tak w ogóle to witam się!
I powiem tylko, że te spodenki z tej firmy keep away from fire są suuuupper! Boszzz ale ludzie są głupi....
Ach i w pewnym momencie musiałam się przenieść szybciutko na wątek ze zdjęciami:tak: Confi - myślałam, że bardziej pojechałaś. No moim zdaniem to było bardzo delikatne i grzeczne, tak jak wypowiedź Moniq. Zresztą wiesz niektórzy lubią być w centrum uwagi i nie zauważają innych wokół siebie. A muszę przyznać, że ja bardzo żałuję, że ona przestała pisać o swoich problemach z Tomkiem seniorem. Dla mnie to był niezły ubaw! No przykro mi, jeśli ktoś to źle odbierze (czyt. sama zainteresowana) ale takich bajek już dawno nie czytałam.

Marzenko..oj ja tez mialam niezly ubaw jak czytalam te wszystkie opowiesci....przynajmniej bylo bardzo ciekawie.....:szok:;-);-)

reklama
Do góry