reklama
I ja, i ja, ja też nie śpię :-)
Lili łaskawa dla mamusi dała dziś pospać i z przerwą na cysia 0 6:40 kimnęłyśmy razem jeszcze do 9:30. Teraz ją karmię i czuję pod prawą pachą coś kwaśnego Idziemy wykonać operację pieluch
Lili łaskawa dla mamusi dała dziś pospać i z przerwą na cysia 0 6:40 kimnęłyśmy razem jeszcze do 9:30. Teraz ją karmię i czuję pod prawą pachą coś kwaśnego Idziemy wykonać operację pieluch
witajcie Kochane !!!
jasna dupa - 10 stron od wieczora??!! poszalałyście;-)??
no nic - ide ponadrabiać
Agus z tego co sie zorientowałam to "byłas" z dziewczynami do zgaszenia przez ostatnia światła
Agus z tego co sie zorientowałam to "byłas" z dziewczynami do zgaszenia przez ostatnia światła
a właśnie, że nie...
wyłączyłam kompa ok. 22:00 jakoś... Moj M ma alergie jak siedzę na BB a Mała co chwilę sie wybudza - poza tym On cośchoruje ostatnio, a i Ja małe rzyganko miałam wczoraj za soba
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hiiiiiiiii biedna jeszcze nie wie ale się dowie znaczy się doczyta ;-)a właśnie, że nie...
hiiiiiiiii biedna jeszcze nie wie ale się dowie znaczy się doczyta ;-)
oż Wy cholery jedne - juz widzę jak często o mnie myślałyście!!!
NIE BAWIĘ SIĘ Z WAMI - OD DZIŚ ŻADNEJ LITOŚCI!!!
:-d:-d:-dhiiiiiiiii biedna jeszcze nie wie Ale się dowie Znaczy się doczyta ;-)
Ojjj Kochana jak doczytasz to zobaczysz ze byłas z nami cały czasa właśnie, że nie...
wyłączyłam kompa ok. 22:00 jakoś... Moj M ma alergie jak siedzę na BB a Mała co chwilę sie wybudza - poza tym On cośchoruje ostatnio, a i Ja małe rzyganko miałam wczoraj za soba
dzień dobry i ja się melduję , mój cudowny syn nie dał mi pospac więc teraz ja go męczę i co jakis czas przystawiam do piersi ...może w końcu zasnie ;-)
dzis tak z głupia frant złapałam aparat i znalazłam filmik który zagrał M by mi pokazać jak Młody płacze przy nim....faktycznie płakała ale dlatego ze siedział w leżaczku...a M zamiast wziąć go na ręce i uspokoić to go nagrywał
niech tylko wróci do domu...już ja mu....
AgA ja wiem Kochana ze on się stara ale dlaczego przy tych staraniach się tak potwornie męczy ?? No przeciez nie robi nic czego ja bym nie robiła ...a ja jakoś musze mieć siły na wszystko inne a on się słania. Jednak masz rację...więź jest między nimi co mnie ogromnie cieszy
reklama
eee tam , świrujesz
NIE BAWIĘ SIĘ Z WAMI - OD DZIŚ ŻADNEJ LITOŚCI!!!
aż dziw ,że czkawki nie miałaś
a tak serio to AgA ma rację...brakowało nam Ciebie i to dlatego :-)