reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
moniq - nie denerwuj mnie naleśnikami!!! i tymi boczniakami!!!:-p:-p:-p
Przez Ciebie Cholero - łaże po marketach za pomidorkami suszonymi.. o oliwkach nie wspominam.. co tydzień uzupełniam zapasy :-p:-p:-p

:-p:-p:-p:-p:-pTylko pamiętaj, wybieraj te bez octu :tak: Są najlepsze :-) Firma np la rossa albo ole (z tego co pamiętam) :-p
A jeśli chodzi o oliwki, to nie wiem jak wy ale od kiedy odkryłam te bez zalewy próżniowo pakowane (takie pomarszczone) z pestką oczywiście to tylko te kupuję. Są pyszne, takie aromatyczne :tak:

Czy to nie jest moniqsan taki komfort psychiczny, jak dziecko pospi ladnie, a mama ma "wolne"? Ja po takim wyadarzeniu od razu mam lepszy dzien. :tak:

Nooo, słonko, w ogóle nie ma o czym mówić. Ja codziennie czekam z utęsknieniem na Lilijki drzemkę i jak widzę że podchodzi do zasypiania to już cała w skowronkach jestem :-D

Ty burżujko!!! no nie mogę... :-D:-D:-D
Po roku na BB wlasna Rodzina Cię nie pozna ;-):-D - tak Cię tu odmienimy:-p

Hihi :-D
Spoko. Jak będą podobne promocje z dobrymi rzeczami to możecie mi wspomnieć :-)

Moniqsan a mysIaIam,ze zignorowaIas moją zaczepkę.(tej o skIepach next chyba nie doczytaIas):rofl2:

Coś Ty! Doczytałam. Pisałaś że zostałam w złotych tarasach i w next. Wiesz, tylko że kiedy się ma ponad 80 stron do nadrobienia to na prawdę po pczeczytaniu nic się nie kojarzy.
Dzięki za pamięć. Mua

Wczoraj pIakaIam,ze nic nie dostaIam ze streetcomu do testowaniu a dzisiaj niespodzianka-dostaIam dzbanek z fitrem brita za friko
http://www.brita.net/pl/jugs.html?L=9
Moniqsan a Ty cos dostaIas ze streetcom?

img_trans.gif
img_trans.gif
img_trans.gif
img_trans.gif

jola- dziekuje jjolus za odpowiedz.. dzis w sumie pierwszy dzien co maly praktycznie wogole nie chcial mleka,, na noc dalam mu kaszki a aczej wcislam bo ez za bardzo jej nie chcial.. hmm:// oby juz jutro bylo inaczej

aga-k-m- ja tz kochana jestem na diecie ale dla mnie najwieksza pokusa sa slodycze a juz najbardziej moje ulubione princepolo classic... mniam moglabym jesc je codziennie..:/

moniqsan wow dziewczcyzno ale zes zaszalala z tymi zakupami w lidlu:)

monika1977- o co chodzi z ta akcja z streecomu??

a ja mam jakiegos dola.. mialo byc tak piekna tzn maz mial miec na zmiany w pracy i na zmiane z mama moja mieli zajmowac sie malym,, ja mialam wrocic do pracy na nowe stanowisko... z czech mielismy dostawac 1200zl co miesiac przez 3 lata i mialam isc na prawojazdy w listopadzie ..teraz... a wyszlo inaczej...:/ i jakos nic mi sie nie chce... maz dostal awans i bedzie mial tylko na dniowki, mama kubusiem zajmowac sie przez 5 dni nie moze bo nie da rady fizycznie,, max 3 dni,, w tym momencie co ja mam zrobic,, pol etatu?? wtedy mamy ta kase z czech 1200 zl no ale na prawko w tym roku raczej juz bym nie poszla jesli musialabym obnizcy wymiar czasu pracy do polowy :/// do kitu a mialo byc tak pieknie..:///

Wczoraj pIakaIam,ze nic nie dostaIam ze streetcomu do testowaniu a dzisiaj niespodzianka-dostaIam dzbanek z fitrem brita za friko
BRITA | Do użytku domowego | Filtry dzbankowe
Moniqsan a Ty cos dostaIas ze streetcom?

img_trans.gif
img_trans.gif
img_trans.gif
img_trans.gif

A ja ... jestem głupia bo nie wysłałam jeszcze tego formularza (nie pamiętam jak się to nazywało) :sorry:
Nie mam drukarki, a zapomniałam wziąć tego ze sobą do rodziców żeby tam wydrukować :crazy:
Ale jak czytam że faktycznie dostajecie i to takie prezenty to chyba ruszę dyupencję i to zrobię.
Są tam jakieś ukryte zobowiązania? Łatwo się w tej akcji uczestniczy?

Witam Was...
możecie się śmiać, ale do mnie ze streetcomu jedzie o,5l Żołądkówki Gorzkiej, seria specjalna z trawy żubrowej, oraz dezodoranty Lady Speedstic (czy to sie tak pisze?)... wiedzieli komu % przysłać! mniam...

ZIe napisaIam dzbanek dostaIam o brity a nie ze streetcom.
Tikanis ,zajrzyj na Streetcom Sp. z o.o. i tam jest wszystko napisane.
Confi pisaIa,że coś jej przyśIą do testowania.
Moja koIeżanka caIy czas coś dostaje do testowania.(czekoiady,orzeszki,pieIuchy)

reklama
musze się przyznać, że .. nie poczekałam do dzisiejszego otwarcia klubu AA :zawstydzona/y:i już wysączyłam małego drineczka (korzystam z sytuacji, że Jagódka śpi. Jest nakarmiona, więc po kąpieli jakby coś napakuję jej kaszki do buzi);-)
Ja dołączę do klubu tylko winka sobie naleję;-)
Ha! Bo on nie jest mama majowa! Mama majowa, to na ryj pada, chodzi na czworaka, calego dnia ma dosc, nogi w dupie, ale na forum zawsze zajrzy!:tak::tak:
Dokładnie:-D:-D:-D:-D:-D
mniam...
jak ja chce zjeść dobrego kebaba... ostatnio nawet kupiłam sobie chipsy kebab z cebulką... ale - póki co nie napoczęłam paczki, bo i tak to marny zamiennik...:-(
Ja też.Uwielbiam kebaby.Nawet ze szpitala uciekłam przed samym porodem na kebaba:-)
Witam Was...
możecie się śmiać, ale do mnie ze streetcomu jedzie o,5l Żołądkówki Gorzkiej, seria specjalna z trawy żubrowej, oraz dezodoranty Lady Speedstic (czy to sie tak pisze?)... wiedzieli komu % przysłać! mniam...
Tsarinko wybacz ale ja się jednak roześmieję:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry