reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dla dzieci ze skaza najbezpieczniejszy jest indyk i królik cielęciny w ogóle nie powinno się dawać chociaż Kamilek je,tak samo kurczak jest mocno alergizujący i też trzeba ostrożnie

Dla dzieci ze skaza najbezpieczniejszy jest indyk i królik cielęciny w ogóle nie powinno się dawać chociaż Kamilek je,tak samo kurczak jest mocno alergizujący i też trzeba ostrożnie
A ja sobie pomyślałam, że drób w ogóle będzie raczej bezpieczny. No to w takim razie postawiłabym na tego indyka, bo o cielęcinie też słyszałam, że trzeba ostrożnie. A w ogóle to ostatnio gdzieś słyszałam, że podobno na początku powinno podawać się dziecku zupę z gołebia... Ile w tym prawdy to nie wiem. Ja bym nie dała, bo sama tego nie jem to i dziecku nie dam. Moja szwagierka non stop swojej córce daje, ale oni te gołąbie mają za darmo, więc sądzę, że jej szkoda kasy, żeby kupic dziecku trochę cielęciny i zrobić zupe. A akurat ich dziecku by się przydała, bo podobno cielęcina wzmacnia kości,a ta Tośka to nawet stać za bardzo nie potrafi...

Florencja ja jak wstawiałam suwaczek to nie wklejałam żadnego kodu tylko prawym przyciskiem myszy kopiowałam po prostu sam suwaczek i potem go wklejałam w sygnature i tyle.

reklama
Hmm faktem jest że są dzieci które nutra uczula ale nie wydaje mi się po co dawać dziecku hydrolizaty mięsne i tak nutra jest dość mocno okrojona trzeba próbować z daniami:-)

Do góry