reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej Wam!
wczoraj wieczorkiem Marczo zamieszanie zrobił na BB swoim pojawieniem się i zrobiło się jakoś wesoło z podtekstem;-)
mówiłam swojemu M. o majowym tatusiu nic konkretnego nie powiedział, a już dzisiaj stwierdził, gdzie to się klika żeby coś napisać, ale go przepędziłam:tak:
wypiłam wczoraj z M. piwko w sumie to półtora piwka, i stwierdzam jedno - jestem bardzo ekonomiczna taka dawka a czułam się jakbym była co najmniej po 3:-D
ankzoc super że Majeczka lepiej się czuję:-)
tikanis a widzisz? nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, gratuluje nowego stanowiska:-)
confi fajnie, że już jesteś po tym pierwszym dniu w pracy i że było ok!no i że udało się wywalczyć urlop!
m&m's
ale masz talent, pięknie pomalowany pokój:tak:

tikanis gratuluję awansu!! i cytując patik, nie ma tego złego.. :-):-):-)

Jeszcze raz dziękuję za pochwały i komplementy. Z chęcią przyjmę wszystkie "zlecenia". Bo ja naprawdę to lubię. :tak::tak::tak::tak::tak: Tylko uprzedzam że ja wolę jakies ciekawe naturalne motywy (jak na załączonych obrazkach :-) ) , a nie spidermany, ben10, i inne dziwadła. :-p:-p:-p

Confi , czekam na relację jak twój M. sobie dał radę z Damim. :-p:-p:-p:-p:-p coś czuję że to niezła historia. :-D:-D:-D:-D

Dobry wieczór:-)
nareszcie was nadrobiłam, ale się wczoraj działo:szok: no i mamy mężczyznę na forum;-) Marczo witaj!!
m&m's- pokój super:tak:, też zawsze chciałam coś takiego zrobić, ale nigdy się nie zabrałam
tikanis- no widzisz, a wszystkie mówiłyśmy, że będzie dobrze:-)
ankzoc- fajnie, że Maja lepiej się czuje
confi- zdjęcie wow!! gratuluję wywalczonego urlopu:-)
aga_k_m- Adrian też jest nocnym markiem, jeszcze nie śpi, a wczoraj o pierwszej udało mi się go uśpić:-(

m&m's gratulacje dla Majeczki:-) to teraz mama będzie córunie gonić od szafki do szafki:-D
owca121 super, że możesz zostać z Wiktorkiem w domu, ja niestety tez wracam do pracy, za tydzień:-(
bohaciefka powodzenia w relacjach ze starszą córeczką, może jakoś uda się dojść do ładu z tą trudną sytuacją, zresztą dla niej dopiero to musi być trudny czas, tyle zmian, dorosły nieraz ma problemy z adaptacją do nowych warunków, a co dopiero dziecko
anetka551 to Ci Zuzia zrobiła miłą niespodziankę, oby tak dalej:-)

aga_k_m- Adrian też jest nocnym markiem, jeszcze nie śpi, a wczoraj o pierwszej udało mi się go uśpić:-(

no moja o dziwo juz spi (ciekawe jastem tylko jak długo). W tamtym tygodniu była nocka, ze dopiero o 1:30 zasnęła:wściekła/y:

no a mój Marczak (vel Marczo) właśnie pakuje torby - o połnocy wyjeżdża do Niemiec:-:)-:)-(
nie lubie byc sama- dobrze, że zostaje mi cząsteczka jego - taka kochaniusia... Ale i tak jeszcze nie wyjechał, a ja juz tęsknie!!!

m&m's gratulacje dla Majeczki:-) to teraz mama będzie córunie gonić od szafki do szafki:-D
owca121 super, że możesz zostać z Wiktorkiem w domu, ja niestety tez wracam do pracy, za tydzień:-(
bohaciefka powodzenia w relacjach ze starszą córeczką, może jakoś uda się dojść do ładu z tą trudną sytuacją, zresztą dla niej dopiero to musi być trudny czas, tyle zmian, dorosły nieraz ma problemy z adaptacją do nowych warunków, a co dopiero dziecko
anetka551 to Ci Zuzia zrobiła miłą niespodziankę, oby tak dalej:-)

reklama
a my dzisiaj też trochę jeździliśmy po okolicy poszukując autka dla mnie ale nic ciekawego nie było:no: kolejna wyprawa już w czwartek, a jak się nie uda nic znaleźć to chyba zostanie PKS, przynajmniej na razie, ach nie wiem jak to poukładamy, bo jak ja będę kończyć o 14 to mój M. będzie o 14 zaczynał, więc Hania będzie pod opieką niani, do której będziemy ją zawozić i bez autka to wszystko dłużej będzie trwać, tym bardziej, że pks jeździ kilka razy na dzień, a wiadomo że idzie zima, i gdzież ja będę się z dzieckiem pałętać:-(
dzisiaj znowu próbowałam podać Hani mleko w butelce, nie wypiła dużo ale obyło się bez krzyku, małami kroczkami może osiągniemy sukces;-)
tak w ogóle to właśnie jutro o godz. 12 spotykamy się z nianią - kobitka polecana przez znajomą z pracy - zobaczymy co z tego wyniknie no i przede wszystkim jak Hania na nią zareaguje!

Do góry