reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
czesc wam ,
serdeczne zyczonka dla maluszkow z okazji pol roczku i 5 mscy,buziole

ja jestem chora ,zapalenie migdalow juz 3 raz w ciagu 2 miesiecy.,nie idzie jesc ,pic.sliny lykac ani spac przez to,jestem niewyspana.
jeszcze dzis ide na urodziny od kolezanki ale szczerze mowiac nie chce mi sie.

pogoda straszna u mnie zimno ,wiatr,deszcz.

jesli chodzi o ta herbatkez HIPPA-to zobaczcie w SCHLECKER ,wiem bo w polsce jest ten sklep abo jeszcze w ROSSMANN

ja sie wyszykowałam bo jadę z małą do moich rodziców więc mam teraz chwilkę by popisać

m&m's
moja Kasia jak tak dłuzej śpi to też sprawdzam czy oddycha:confused: bo bardzo żadko jej sie to zdarza..najczęściej po szczepieniu jest taki śpioszek

piszecie o naczyniakach
moja Kasia też ma na ramieniu takie coś czerwone ja podejrzewam, że to naczyniak, zapytam teraz lekarke jak pójdziemy na szczepienie
co do tych naczyniaków to jest różnie..moja szwagierka pracuje na chirurgii dziecięcej i powiedziała mi że u nich to usuwa się nawet kilkadziesiąt dziennie, więc nie wszystkie znikają same:eek: w każdym bądź razie cieszę się że mała ma to na ramieniu a nie np na buźce

Hej i znowu tyledo nadrabiania miałam, że szok:szok::szok::szok:!!!
Powariowałycie!!!

Gratulacje dla wszystkich półroczników i naszej pięciomiesięcznej Księżniczki!!!

Co do herbaty z hippa - tej o której pisała mamamtysia - to ja ą kupiłam w Tesco

Iwona 100na - miło, że znowu się pojawiłaś!!! Wróciłaś już do nas na stałe???

Ankzoc dopiero na zamkniętym przeczytałam o Twoich przebojach z ciocią, bo tu nie dam rady nadrobić tylu stron. Świetnie się zachowała, nie ma co.. Dobrze, że teściowie pomogą;-)!
A tak poza tym to na tym "pierwszym" zamkniętym dziewczyny ostatnio się zastanawiały co do za "drugi" zamknięty. Więc czy One nas widzą???

A jeśli chodzi o noszenie to my Natasze też mało nosimy. Kręgosłup by mi wysiadł. Młoda pół dnia na macie spędza...

nie zapominajcie o mojej Calineczce - wagowy nr 1 na majówkach :tak:;-):-)(no, chyba, że Nataszka Marzeny ja "przebiła")

No właśnie nie wiem ile moje dziecię wazy. I pewnie na razie się nie dowiem, bo nie mamy obecnie żadnej wizyty zaplanowanej...

reklama
Do góry