reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witajcie dziewczynki, nie mogłam Was doczytać. Mam od dzisiaj do niedzieli gości więc od rana sprzątam i gotuję. A w weekend na pewno nie będę miała kiedy siąść i Was poczytać, więc nie piszcie za dużo, żebym dała radę nadrobić w poniedziałek :-D
Justynka - dawaj znać co powiedział lekarz, i głowa do góry! będzie dobrze!

Któraś z Was pytała o te ubranka w tesco - ja byłam - ok. 40% ubranek niemowlęcych jest przecenionych o 30% więc jak któraś lubi tescowe ciuszki to naprawdę warto się przejść i poprzeglądać!

Pozdrawiam!

jaki mnie dopadl bol plecow, no myslalam ze na podloge pojde z bolu ale przyszedl mezus i troche pomasowal i powoli przechodzi, zaczelo mnie kluc podbrzusze tez w dole z prawej ale to pewnie normalne?
w koncu jak sie okazuje przytylam w tydzien 2 kg :szok: to sie nie dziwie ze plecy bola z takiego ciezaru :baffled:

A ja zaczęłam sprzątać i z tego wszystkiego obiad gdzieś mi umknął...;) Mam ochotę na niezdrowe jedzenie dzisiaj :) Jutro też mamy gości, przyjeżdża najlepszy kumpel M. ze swoją narzeczoną (jedyna kobieta na świecie przy której po 15 minutach mam ochotę strzelić sobie w łeb). Już zapowiedziałam, że nie ma bata, żeby zostali na noc, ale te parę godzin to będzie niezła męczarnia ;/ Jak ja to przeżyję? Przygarnijcie mnie...

Mama Kangura bardzo mi przykro naprawdę, pocieszę Cię że jutro przyjeżdża do mnie siostra z "chłopakiem" 40 letnim i do kompletu mamuśka...mieszkanka wybuchowa. Moja gościnność jednak nie zna granic i powiedziałam, że obiadu nie będzie więc albo zjedzą kanapki albo coś zamówimy bo ja w kuchni stać nie będę. Niech ten remont się kończy bo oni przychodzą "pomagać" ale "chłopak" jest tak denerwujący że mam czasem ochotę zatłuc się własnym kapciem...
Może generalnie wynajmijmy sobie jakąś kwatere nad morzem i zjedźmy się wszystkie żeby w ciszy i spokoju przetrwać weekend :confused:
Dodam tylko że ten "chłopak" właśnie skończyl 40 lat i mój M zapomniał mu złożyć życzeń, i następnego dnia moja matka do mnie dzwoni jak my tak możemy że to nieładnie, że nie wypada i mu przykro było. Boże...co my po 10 lat mamy? Aż mnie zatkało .
Annie masz ten ponton? :-)

Ostatnia edycja:
Ale się uśmiałam czytając wasze wpisy;-) Na moją teściową to nawet drewna na skrzynię szkoda. Syn przeszedł zawał, o czym ją poinformowałam, a ona nawet do niego nie zadzwoniła, za to na facebooku wstawia nieudolne zdjęcia, które robi na swoich spacerkach. Aż się prosi, aby ją popchnąć z pomostu w Pucku;-)

M już w domu, wykupiliśmy po drodze leki (masakra z tymi cenami). Na szczęście jak na razie nawet dzielny podczas domowej rekonwalescencji, ale wolę nie chwalić dnia przed zachodem słońca.

Ja popieram ta ucieczkę bo chętnie sie zaszyje w głuszy. Moge nawet do porodu :) teściowa na wejście zaszczycila mnie tekstem przy obiedzie : nie dawaj mi tej mizeri bo sie zesram :D

melonowa89 lecę :) strasznie lubię leczo :) a najbardziej jak ktoś zrobi :)
justyn.ka daj znać jak będziesz po wizycie.
annie. dawaj do mnie :) do Koszalina
BabyPoznan to jakoś się wygrzebie może z domu zobaczyć :) jak M mnie zawiezie :)
gdynianka1 to świetna ta teściowa :( Może M będzie grzecznym pacjentem w domu ;)

Strasznie mi pękają żyłki na nogach :( masaakrycznie :( nawet na stopach mam siateczkę żyłek :(

reklama
Do góry