reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej mamuśki:-)
Nadążyć za wami to masakra tyle piszecie.Uśmiałam się do łez,wypucowałam monitor bo wcześniej go splułam arbuzem:szok:
no i wreszcie mogę słowo wydusić z siebie:-D
Moja teściowa ma mnie w nosie więc mam spokój z ciuszkami i jej głupimi komentarzami ale moja ex teściowa jako kochająca babcia to mojemu synowi takie ciuchy potrafiła zorganizować że głowa mała.Zawsze się zastanawiałam z kąd ona je wydobywa i dla czego ona na archeologa nie poszła....była by w tym świetna;-)
Raz mojemu synowi przywiozła 2 golfiki z takiego elastiku(nie wiem jak się zwie ten materiał)że jak mu to przedarłam przez głowę to mu się włosy do twarzy przykleiły a jak zdarłam z powrotem to stały jak na żelu.
Za każdym razem musiałam mu wszystko przymierzać,uśmiechać się ochować achować jakie superowe fajne i z bananem na twarzy dziękować.Z tych wszystkich ubrań pożytek był jeden-świetna rozpałka do pieca:happy2:

Hah, zrobie Wam kiedyś zdjęcia tych super rzeczy jakie mi przywozi od tych idealnych hojnych austriaków, pół szafy mam zawalone tylko się kurzy nawet na dary to oddać wstyd.
Mama Kangura.. z tą szczelnością to bez przesady :-D:-D

Justynka nie martw się wszystko będzie dobrze,ważne że dziś masz wizytę u lekarza

a ja wziełam się ostro za sprzątanie.Jutro mój chrześnik ma 2 urodzinki i imprezka jest u mnie bo ja na wsi mieszkam i można grilla zapalić i dzieci mają większy luz:-)

justyn.ka ale ta szczelna skrzynia wsrodku tesciowa i do morza ;) akurat idealne polaczenie :-D
melonowa ja poczekam z ksiazka az mi sie dzieciak urodzi to wtedy mysle ze beda dopiero prawdziwe zlote rady :-D

Ale się objadłam zrobiłam sobie naleśniki z dżemem truskawkowym mniam :) Walcze z łazienką i kuchnią ale juz nie mam tyle sił co przedtem.

reklama
Do góry