reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
a ja nie mialam usg i zadnych pomiarów już ok 2 mce przez to moje nieszczęście między nogami :/ a tak bardzo bym chciała wiedziec ile ten mój juniorek wazy. bo kopie jakby mial conajmniej 3kg :-)

zamówiłąm dziś nowe łózeczko..tamto od koleaznki oddałam kolejnej koleżance ;) a tu pochwalę się 4B Klupś ŁÓŻECZKO dla dzieci Paula Natura NOWE (3491237950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tesciówka dała kase , ale moi rodzice tez dali kasiury. wiec się zwóciło ;)

a co do tesciowej to z niej ogromna papla.. mówiłam wam ze byłam na grillu urodzinowym. no i tam cala rodzina mojego M , kuzynki i ciotki jak przyszliśmy oblężyły mnie i sie pytają jak tam moja PIPA , powiedzmy nie tak dosłownie ale pytają jak zabieg , albo pobrany wymaz.ale od tesciówki wszytko wiedzą , od razu. nawet o tym że miałam wymaz robiony o_O , od razu po wizycie dzwoni do mnie a później po całęj rodzinie..nie rozumiem.. i bardzo to denerwuje. dobrze ze za granice nie dzwoni..:angry:

albo hahaha ostatnio się mnie pyta kiedy ide na ten zabieg, że lekarz pewnie źle robi , <ja jej tłumaczę ze pierwszy lekarz mi zrąbał i mój prowadzący nic wiecej zrobić nie może az do porodu> , a ona do mnie mówi , no to moze coś do podmywania potrzebujesz , i się musisz myć częściej a ja :
images

no myje się 3 x dziennie conajmniej , nasiadówki z kory dębu, pozatym ona wie lepiej od lekarza widze lepiej..i mówi ze moze trzeba dać mu w łąpę ze on specjalnie moze mi źle robi no ręce opadają.

idizemy za chwilkę na szkołę rodzenia z moim M, czuje się świetnie wiec to wykorzystamy

ROJKU DZIEKUJE !!!PRZESYŁKA PRZYSZLA :)

akaiah łóżeczko śliczne, a teściowa wrrrr obciąć jęzorek :p

Wczoraj jak byłam na glukozie przyszła mamusia która urodziła synka 4300 a po 12 dniach ważył 4600 :)))) klocuszek niezły, było co potrzymać... p.s pytałam rodziła SN. ;/

Moja znajoma chucherko straszne urodzila a raczej wypluła 4100 dzidziaka w 1,5 godz..wiec tu chyba nie ma reguły. Moje za to jakis mikrusek bedzie bo 1300 w 30 tyg :shocked2: jutro ide do gina dopytać czy to przypadkiem ciut nie za mało.
akaiah kolejna teściowa mądra głowa..:dry: za to orzeł gigant umarłam ze smiechu:-D
ursula u mnie porażka szafkowa..za to poćwiczyłam na zajeciach dla ciężarówek i od razu mi lepiej. Co z tego że wracałam juz z jezorem na wierzchu z ...dynią (!) pod pacha ale jakoś doczłapałam.
Zupa dyniowa dziś:)

Hej dziewczyny

Napisalam dzis rano referat a szlag go trafil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rece mi opadly...

a dzisiaj sie strasznie zle czuje ciagle mi niedobrze.. a mala strasznie bolesnie kopie:no: dzis plakac mi sie chce..

meago wow!!!! Gratuluje synka spory chlopak z niego bedzie:tak:

akaiah nie no wspolczuje tesciowej!!!!!!! Chyba bym zagryzla:baffled::no:

wogole nie mam weny ostatnio:no: maz ma swoj swiat ostatnio a ja czekam z utesknieniem na pojscie mlodego do przedszkola bo ja juz nie mam sil wymyslac ciaglych zabaw zebvy on sie nie nudzil:baffled::-(

Kamilka87 moze mała kopię bo czuję ze jestes poddenerwowana...szkoda zdrowia a referat nie zając..spokojnie dasz rade teraz będzie łatwiej bo juz wiesz co pisac;-)
Ja mam w terminie porodu 3 wazne państwowe ezgaminy zawodowe i co..nic nie zrobie dziecko najważniejsze. Popłakałam podenerwowałam się i teraz juz wychodze z założenia ze co bedzie to bedzie. Maluch jest u mnie tylko 9 miesiecy i szkoda go zmarnować na nerwy:)

Witamy się i my :)

Ja mam szczęście do teściów i ogólnie serdeczni ludzie mnie otaczają :-D
akaiah a tka ogólnie jak się teraz czujesz???
Gosik ja też lubię jak rano człowiek się po prostu uśmiecha sama zawsze też o tym pamiętam :tak:
Kangurowa ja zazwyczaj dzwonię do mojego lekarza o radę co robić, a jak dzisiaj lepiej... powidełka się udały???
Dziewczyny może cośik w powietrzu "fruwa" bo ja też jakaś taka zmierzła byłam ale już się naprawiłam ;-) szkoda czasu na kłótnie....
Mi kręgosłup daje popalić:baffled: a poza tym ok szukam fotelika i muszę adaptery kupić ;) załatwiłam blender no i muszę się do mojego taty uśmiechnąć może coś wymyśli ;) młoda szaleje ja się dziś nutellą objadłam:szok: kupujecie zimowe kombinezony czy takie lżejsze też????

No wlasnie tez sie nad tym zastanawialam..narazie kupilam taki grubszy 3-6 mcy bo wykulowalam ze moze do marca starczy:sorry2: lzejszy tez chyba kupie w razie czego bedzie do spiworka albo pod kocyk...

hahaha no to roztargnienie coraz wieksze u mnie:blink:...pomyliłam się 2 godziny z godziną szkoły rodzenia..pocałowaliśmy klamke :sorry2:

co do kombinezonków to mam jeden gruby , a dwa takie "misiowe" z kapturkiem :)

niki - czuje się juz duzo duzo lepiej trzymajcie kciukasy ;) zeby nie zapeszyć, nie mam narazie zadnego zgrubienia , już nie krwawię i nie boli i nie ciągnie rana

dostalismy od naszej sąsiadki kilogram jeżyn i wcinamy :)

reklama
Do góry