avocado no ja miałam problem jak mi powiedzieli żeby mąż mi przywiózł koszulę do szpitala, dobrze że siostra mi zamówiła i akurat przyszły to mi przywieźli do szpitala, ale jak zobaczyłam co M mi spakował to stwierdziłam że jednak chyba trzeba sobie tą torbę powoli szykować. Więc pidżamki ważna rzecz
A babcia w autobusie niezła
czekoladka21 a może wapno pomoże na wysypkę?
melonowa89 lipa z tą insuliną
annie. dobrze że nie pojechaliście tylko byś się męczyła. Niezły tekst z twarzą
akaiah ale się biedna nacierpisz z tym dziadostwem
a uśmiałam się z wujka
moje maleństwo to ma wielu wujków i cioć
tyle było studentów przy badaniach w szpitalu.
mama kangura - przykro mi z powodu babci.
Jolka6621 żeby komuś tak napisać " jesteś gruba" to za przeproszeniem trzeba mieć narąbane, a co to kogo obchodzi ????? wkurza mnie takie coś, to czy jestem gruba czy chuda nie określa tego jaka jestem! a może ja się sobie podobam taka gruba?? wrrrrrr olej takich ludzi.
dehaira normalnie nie mogę
grubiutka gdzie Ci ludzie mają głowy? Mamy przyaciela który lubi same duże kobiety
serio, jego żona była taka dość duża, zresztą lipcówka 2011
ale niestety zmarła 6mc po porodzie
ale On zawsze mówi że kobieta musi mieć ciałko, teraz mówi mi że z każdym kg jestem piękniejsza
nawet śmiał się do mojego M że jak utyję do rozmiaru 46 to się ze mną ożeni i że mój M musi się z tym pogodzić
zwolineczka no kurcze, ja się bardziej pochoruję od leżenia w szpitalu
spać tam nie mogę i niestety historie których się tam nasłuchałam nie wpływają pozytywnie na moją psychikę
dziś przyjeli dziewczynę w 27 tyg do porodu i było zamieszanie bo ona już rodziła
mam nadzieję że dzidź będzie zdrowy.
laperedhil też myślę że to o takie coś chodzi. Ja też mam zrobić TSH bo mi mój gin zalecił, w poniedziałek będę robiła wyniki, mam nadzieję że będzie ok, ale nie znam się na tym więc nie wiem jakie powinny być, kiedy masz wizytę ? lekarz najlepiej powie, a do tego czasu może nasze Panie doktor się wypowiedzą
Widziałyście gazetkę z lidla? od 22 będą takie fajne body, bluzeczki i dresiki
ja kupię chyba taki dresik dla mojego smyka ale już większy rozmiar wezmę.