koriander
Fanka BB :)
Koriander - czyżby też z Torunia? Zapraszamy do listopadówek Ja mam termin na 20, ale może być i o tydzień szybciej
tak rodowita Torunianka, chociaz lada moment sie to zmieni;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koriander - czyżby też z Torunia? Zapraszamy do listopadówek Ja mam termin na 20, ale może być i o tydzień szybciej
Hej Dziewczyny. Ja dziś ugotowana!!!
Akaiah można dostać uczulenie na środek, z którego zbudowany jest wenflon. Może to być infekcja miejsca wkłucia, ale jak opisujesz to jako swędzącą wysypkę no to raczej alergia. Jednak po zaprzestaniu kontaktu skóry z wenflonem powinno być z czasem coraz lepiej. Jak tam sprawa wygląda teraz? Jak jest gorzej to radzę z tym iść jednak do rodzinnego lub dermatologa. Można by zastosować jakąś maść ze sterydami ale jakiś lekarz musi Ci ją przepisać i przede wszystkim ocenić, czy tego ta zmiana wymaga. Bo jeśli nie to lepiej nie stosować oczywiście z powodu ciąży.
w strone Warszawy czy Poznania? :-) Pewnie sie na porodowce nie spotkamy ale mozemy gdzies na kawce Wracamy do kraju wiatrakow i tulipanow :-)Koriander - no ja rodowita, chociaż od listopada to raczej obywatelka podtoruńskiej wsi ;D A ty gdzie się wybierasz? Spotkamy się na porodówce?