reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej Dziewczyny. Ja dziś ugotowana!!!

Akaiah można dostać uczulenie na środek, z którego zbudowany jest wenflon. Może to być infekcja miejsca wkłucia, ale jak opisujesz to jako swędzącą wysypkę no to raczej alergia. Jednak po zaprzestaniu kontaktu skóry z wenflonem powinno być z czasem coraz lepiej. Jak tam sprawa wygląda teraz? Jak jest gorzej to radzę z tym iść jednak do rodzinnego lub dermatologa. Można by zastosować jakąś maść ze sterydami ale jakiś lekarz musi Ci ją przepisać i przede wszystkim ocenić, czy tego ta zmiana wymaga. Bo jeśli nie to lepiej nie stosować oczywiście z powodu ciąży.

meango z dnia na dzien wysypka się nasila, wiem ze nie powinnam drapać bo rpzez to tez się rozprzestrzenia ale swędzie jak cholera !!! mam już na połowie długości ramienia i całym przedraminiu. no wlasnie jakby to bylo chyba typowo uczulenie na lateks czy co innego to stopniowo by mi się zmniejszała, a ona jest coraz większa. eh chyba znowu czeka mnie lekarz, tyle co się nałaże ostatnio to moje..:dry: nie daj Boże jeszcze w szpitalu mnie zostawią z powodu wysypki :confused::-D

witam nowa mame

musze przyznac ze czuje sie dzisiaj fatalnie jest mi strasznie slabo ledwo chodze do tego tak mi rece popuchly ze pod zimna woda sciagalam pierscionek i obraczke bo strasznie mi sie wbily w palce

witam nowa mamusie :)
ja mam tragedie w mieszakniu caly dzien słonce ledwo zaczyna swiecic i juz jest ukroop... w mieszakniu mam cieplej niz w domu ;/
kochane praca juz oddana ale mialam tez przygody bo bez tego to sie nie da ;/ teraz czekam na obrone 3 lipca ...
jutro odwiedzam siostre i brata w Toruniu :) pewnie padne z temperatury ale co tam chociaz jakas zmiana na jeden dzien ;p chca gdzies jechac nad jeziorko przymierzylam moj zeszloroczny stroj i jest dobry :) tylko musialam wszyc sobie stanik bo bez niego moje cycki dotykaly pepka ;/ a w niedziele odwiedziny mamusi czmychamy z m na jeden dzien do Tucholi :) i znowu nad jeziorko i z czego najbardziej sie ciesze mama pozyczy mi wiatrak :)

wybaczcie ze nie odpisze kazdej osobno ale mozg juz mi sie zgotowal trzymam kciuki za egzaminy i zycze udanego wieczorka :)

reklama
Do góry