reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ursula ja mam teraz takie mieszkanie wschod zachod ale znosnie bo mam sypialnie i p[okoj malego na wschod wiec wstajemy to z tamtad wychodzimy i kuchnia lazienka i salon mamy chlodniutko do 14 a pozniej odwrot:-D

wiecie co zaczynam sie martwic nadal mojego bebena brak czuje male jak kopie ale czemu brzuch nie wychodzi?

reklama
Hej jak ja zazdroszczę dziewczynom, które mieszkają nad morzem z całego serca:-) ja mogę jedynie pomoczyć nogi w jeziorze. Pewnie w tym roku się nie wykapię będę się bała. Zresztą pewnie nie powinnam...:)

kika widzisz, Ty zazdrościsz dziewczynom znad morza (swoją drogą ja też), ale również Tobie zazdroszczę jeziora...ja mogę sobie co najwyżej miskę z wodą postawić w pokoju :p Co chyba zaraz uczynię bo aż mi się we łbie kręci :/

No i pochwailłam się pomysłem z M. to mnie opitolił, żebym broń Boże misek z wodą nie nosiła :confused:

Ostatnia edycja:
Ja mam 5 min autem nad jezioro, ale jest małe i ja nie lubię się tam kąpać (za to nasza spanielka a i owszem). Jeździmy dlatego 30 min dalej nad większe - woda czyściutka, infrastruktura w porządku, strzeżona plaża. Dzisiaj po pracy śmigamy :)

Mamo kangurowa a Ty to w pięknym mieście mieszkasz :) Staramy się z M raz do roku w Toruniu zawitać, ostatnio byliśmy w grudniu przed świętami. Kocham to miasto Twoje :))

Ursula - to moje miasto rodzinne, chociaż po 5 latach studiów we Wrocławiu wracałam tu jak do dziury ;P Teraz mieszkamy na przedmieściu, ale i tak całe życie toczy się w Toruniu :)

reklama
Kamilka jak to brzuch ci nie odskoczył nic, a nic? połowa ciąży? chociaż powiem Wam że w poprzedniej ciąży tez było widać u mnie dopiero ok 6 miesiąca nikt nie wiedział, ze w ciązy byłam a teraz jakoś szybko niby 4 miesiąc ale widać brzuch...to prawda każda ciąża inna....a jeśli chodzi o jezioro to ja mam ich pod dostatkiem mieszkam w Suwałkach, ale powiem Wam że morze to moje marzenie na wakacje co roku tam jest mi najlepiej. Własnie a może któraś z Was ma namiar na fajna kwaterę w okolicy stegny krynicy??:-)

Do góry