Hej dziewczyny, nie poczytałam Was jeszcze, ale dziś mam jakiś podły dzień pokłóciłam się z kolegą strasznie na mnie naskoczył czemu to ja jestem kierownikiem a nie on, że wydaje mu ciągle polecenia i to mu przeszkadza no strasznei powiem Wam. Okrutnie się zdenerwowałam i nawet miał czelność brnąć w to dalej mimo ż ejestem w ciązy i powinien się opanować cała normalnie się trzęsę, nie chce tu już pracować nie z nim. Od samego początku komentuje że mam lepsze wyniki niż on bo mam blond włosy. Zła jestem poszłabym się poryczeć ale nie dam mu tej satysfakcji....sorry, ze zawracam Wam głowę ale nie mam komu musze się wygadać bo mi jest poprostu przykro wydawało mi się że nie wydaje mu poleceń ze jesteśmy na stopie koleżeńskiej kilka razy powiedziałam co ma zrobić i to go zabolało ech szkoda słów, po co ja się tak męczę.....tymbardziej że jestem na zwolnieniu tylko chciałam szefowi pójść na rękę...:---(czy to jest warte tego wsztystkiego:-(
reklama
gnosia24
Fanka BB :)
kika80815 - wierz mi nie warto się poświecac i nie ma co takimi osobami sie denerwowac. ja tez zawsze chciałam dla wszystkich dobrze w pierwszej ciazy do konca 7 miesiaca siedziałam w pracy a oni i tak póżniej mnie za przeproszeniem w ch.... zrobili. wiec teraz ide jak najszybciej, jak sie tylko da to za tydzien juz sie nie bede męczyła i tak medalu nikt nam za to nie da
Jolka6621
Kika- nie denerwuj się. Koleś jest widocznie ostro zazdrosny. Chłopy tak mają, nie mogą przeboleć, ze kobieta jest nad nimi. nie denerwuj się, bo to szkodzi dzidziulkowi
Hej dziewczynki. Ja przez remont straciłam zasięg i czytam z tel. Jedna wielka masakra a to dopiero początek.niestety będę musiała ograniczyć wpisy bo na tel to trwa wieki.cieszę. Się że u Was w miarę dobrze. Amethys cieszę się że z dzieciatkami dobrze. Co do masowanie brzuszka podczas wmasowywania kremu to myślę że można chyba że to trwa pół godz. A lekarze zwracają na to uwagę bo są kobiety które cały cza masują brzuch.pozdrawiam i życzę miłego dnia. Postaram się odezwać jeszcze wieczorem.
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Dziewczynki co u maddleny słychać ?? wie któraś ??
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Czekoladka witaj kochana:-) U Maddlenki niezbyt ciekawie, 1 lipca będzie mieć wyniki amniopunkcji.
Kika nie denerwuj się z powodu jakiegoś buraka, facet najwidoczniej leczy swoje kompleksy wyżywając się na kobiecie i do tego ciężarnej. Szkoda twoich nerwów na takiego drania
Kika nie denerwuj się z powodu jakiegoś buraka, facet najwidoczniej leczy swoje kompleksy wyżywając się na kobiecie i do tego ciężarnej. Szkoda twoich nerwów na takiego drania
BunnyCukino
melonowa musze przyznac ze sama sie zryczalam na koniec
mialam nadzieje ze chociaz u was troche lepiej z pogoda u mnie tak goraco ze pot po d.pie cieknie latam caly dzien w staniku i w spodenkach chodz wiem ze nie wolno sie opalac nie daje rady aby wytrzymac w czyms dlugim
aaa no i u mnie nareszcie pojawily sie ruchy:-) w przyszlym tyg mam wizyte i usg juz nie moge sie doczekac co tam siedzi ale najpierw trzrba zrobic badania ale tylko mocz ale tak mysle ze moze przebadam sie pod katem pasozytow bo moglam cos zlapac od malego
mam nadzieje ze napiszecie swoja opinie odnosnie rolady bede czekac z niecierpliwoscia
mialam nadzieje ze chociaz u was troche lepiej z pogoda u mnie tak goraco ze pot po d.pie cieknie latam caly dzien w staniku i w spodenkach chodz wiem ze nie wolno sie opalac nie daje rady aby wytrzymac w czyms dlugim
aaa no i u mnie nareszcie pojawily sie ruchy:-) w przyszlym tyg mam wizyte i usg juz nie moge sie doczekac co tam siedzi ale najpierw trzrba zrobic badania ale tylko mocz ale tak mysle ze moze przebadam sie pod katem pasozytow bo moglam cos zlapac od malego
mam nadzieje ze napiszecie swoja opinie odnosnie rolady bede czekac z niecierpliwoscia
reklama