reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Hejka, trzymam kciuki za Wasze maleństwa, żeby kupki się unormowały! Milenka robi codziennie kupkę i nie mamy z tym problemu, ale na początku po Nanie się nacierpiała... :(
Ja używam Dady i nie narzekam, mi się też wydawało, że mało chłonne, ale miałam również Pampers i porównując Dady lepsze :)

reklama
aaga84 soku tak róznie tak mniej wiecej karton albo mniej przez caly dzień zalecił mi pediatra kiedy powiedziałam o zosinym problemie :) a herbatke z hipa koperkowa podaje tak aby calosc wypiła z kropelkami... nie ma codziennie kupki ale przynajmniej sama robi bez mechanicznego wspomagacza :) dzieki jeszcze raz za opinie na temat dady :)

1392255038_nbctr6_600.jpg

dzisiaj w biedronce kupiłam synkowi 4 ksiazeczki obrazki dla maluchów po 5.99 zł fajne sa i Kubuś przyglada sie na obrazki.
Biedronka - Książki dla dzieci szkoda ze tak pozno zobaczylam bo juz maly wybor byl;(
juz wczesniej ogladalam te ksziazeczki na allegro i bylam bardzo mile zaskoczona dzisiaj w biedronce;)

3892633245
3892638058

Ostatnia edycja:
dzisiaj bylismy na szczepieniu... Jakub ma niska hemoglobine ale narazie zelaza nie dostal. witaminke d mamy dalej brac...
fajna Pani nas kuła;')mam nadzieje ze synio nie bedzie marudzil bo mam troche roboty bo kolezanka ma na tygodniu przyjechac z coreczka. niby balaganu ni ma ale zawsze moze byc lepiej:)

co do rozszerzania diety-od marca moge to robic;) i mam sama sobie wybrac co i jak czy najpierw gluten a potem warzywka....tez mi pomoc;)

hejka, jeszcze nie chwaliłam się Maluszkiem. Niko urodził się 6. listopada, szybko i bez komplikacji :) tak wyglądał po porodzie: IMGP3232.jpg

a tak wyglądał tydzien temu: IMGP3921.jpg

jestem przeszczęśliwa.
pozdrawiamy!

Załączniki

• IMGP3232.jpg
    IMGP3232.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 182
  • IMGP3922.jpg
    IMGP3922.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 139
  • IMGP3921.jpg
    IMGP3921.jpg