reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Megao powodzenia, daj znać po wizycie:)

Dziewczyny czy bolą którąś z was plecy, tak w okolicach lędźwi? Mnie strasznie rozbolały, nie mogę się ruszać, bo przy każdym ruchu boli jeszcze bardziej. Czytałam przed chwilą w necie i są różne zdania na ten temat...

Znalazłam takie cos: "Dyskomfort i ból dolnej części pleców stanowi problem dla ok. 50 – 80 % ciężarnych kobiet. Ból pojawia się zwykle między piątym a siódmym miesiącem, ale u niektórych kobiet może wystąpić już między ósmym a dwunastym tygodniem ciąży."

Witajcie;-)
Dzisiaj już nie rzygam ufff... co za ulga.. ale cały czas mdli- jednak wolę to niż to pierwsze;-) Kurcze mój synek juz kloc się robi (10 kg) i boję się go dźwigać, a nie mam za bardzo wyjścia.. oczywiście oszczędzam się na ile mogę, jednak niestety niemobilny jeszcze jest to nosić czy przenosić trzeba.
Ja mam drugą wizytę w przyszły wtorek prywatnie i zapisałam się tez na NFZ na środę tzn. bratowa mnie wcisła:-p szkoda mi tego mojego gin jednak kasy idzie i trzeba przyoszczędzić. Aczkolwiek myślę chodzić do niego tyle ze nie regularnie- żeby po prostu miec pewność że wszystko jest dobrze

Trzymam &&& za wizytujące;-)
Zauważyłyście jak szybko idą do przodu te nasze suwaczki?? Nie dawno był 5 tydzień..a tu już mi się 9 się kończy.

Witam... u mnie dla odmiany od rana wymioty masakra... głowa mnie boli i jestem nie przytomna... chłopcy na szczęście dziś, cud, miód, malina-grzeczni i nie absorbujący ... z niecierpliwością czekam aż M przyjdzie z pracy... Mam nadzieje wzbudzić jego litość swoim wyglądem i położę się dziś dużo wcześniej. wszystkim idącym do lekarza POWODZENIA :)

reklama
Witam Was cięzaróweczki :) Ja nie dawno wróciłam z pracy, i jak tylko zjadłam to odrazu łozeczko, taka padnieta jestem,dobija mnie , ze w pracy nie mozna isc spac kiedy najdzie Cie ochota(smiech) ~!!!!! a mnie sie ciagle ostatnio chce, zwłaszcza po południu, zdrzemnąc i polezec,...ale do czerwca i wooooolne. Ja z rana jutro lece na badania krew, itp...glukoza,fuuj!Tez w pierwszych badaniach miałyscie glukoze,bo jakos nie pamietam zebym z chłopakami miała tak wczesnie...
Co to porodów-niestety jeden i drugi miałam wywoływany,były skurcze, odeszły wody, a rozwarcia prawie ,,ze nic...ból niesamowity,chociaz nie mam porównania, ale mam wysoki próg bolu, i było cięzko.Moze tym razem mi sie poszczesci i samo sie zacznie ...i skonczy :)

Do góry