reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Dziękuję Wam za miłe słowa!
Niestety z tym robieniem czegoś wyłącznie dla siebie to mały problem jest, bo nawet za bardzo nie ma gdzie wyjść, mąż o 19 wraca z pracy, a synek o 15 z przedszkola wieć d....a! Ale jakoś muszę to przeżyć, nie ma wyjścia, już dawno nie miałam takiego nastroju. W sobote prawie się popłakałam , bo chciałam mężowi zrobic prezent i kupic mu bezrękawnik (boski był), ale okazało się , że jest za mały. Nigdy nie przytrafiło mi sie ze coś kupiłam mu w złym rozmiarze i z takiego błahego powodu prawie płakałam. :tak: Masakra.:tak:

Ja mam jeszcze 23 dni do planowanego porodu, ale mówią , że dziewczynki rodzą się szybciej. Zobaczymy. Niech jeszcze chociaż do listopada posiedzi w brzuszku, bo gdzie będzie jej lepiej:-). W czwartek jade na wizytę do ginka i zobaczymy co tam u niej słychać!

kaaroo - je też często to oglądałam przed pierwszym porodem i zbytnio mnie to nie ruszało, ale jak teraz wiem co mnie czeka to troszkę (bardzo) nawet się boję.

ci-66441.png

Ostatnia edycja:
gnosia - przesyłam pozytywną energię i trochę uśmiechu :) ja też oglądałam trochę porodów i nie bardzo mnie to rusza... pewnie dlatego, że nie wiem co to znaczy :)

anoula - smaruje się tam od początku ciązy - koło 30 tygodnia wyszły rozstępy, a teraz każdego dnia wychodzą tam nowe... mam wrażenie, że już się nie mieszczą na podbrzuszu :) skóra już nie tylko swędzi ale też szczypie... a smaruję się 3 razy dziennie... i dosyć sporo zainwestowałam w kosmetyki... nic to :) ale wiesz... u mnie chyba miały prawo wyjść w takiej ilości, bo mam naprawdę spory brzuch i 25kg na plusie... nic nie poradzę ...:( Ty w tą środę, a ja tydzień po Tobie dokładnie kładę się na stół... będę wyczekiwać informacji od Ciebie jak to wygląda i czy dam radę....i mocno trzymać kciuki, żeby wtorkowa noc szybko minęła - bo wierzę w to, że te wyczekiwanie jest najgorsze a potem już z górki....

Ostatnia edycja:
Karoo ja niestety nie pomoge nie mam o tym pojęcia. W środę mam swoją ywizytę i planuje wypytac o poród mojego giną jak to tak naprawdę u mnie w szpitalu wygląda może mnie choć trochę oswieci :) a wracając do ciebie to myślę ze biorąc pod uwagę fakt ze teraz to już 40 tc a masz jechać dopiero 5 to za dlugo nie będą czekać jeśli wogóle będą.

reklama
Do góry