reklama
natalia2291
Fanka BB :)
ja do ok 25 tyg mialam maly brzusio ale jak wystrzelil mi Synus to widac z jakim efektem... wszyscy mi wroza ze duze Dziecko... i juz nieraz sama mysle o tym ale przeciez niema co sie sugerowac wielkoscia brzuszka...w 28t i 5 dniu mial Maly 1304 czyli nie jakos duzo... teraz na tej wizycie jak bedzie usg to sie dowiemy ile ma teraz...
natalia2291
juz gadka byla na ten temat prawda?? niema co sie waga az tak przejmowac czy zamartwiac wazne ze Babelki ok. Synus sie dopominal jedzenia i pisze i wcinam takie placki z szyneczka, mandarynki, jablko i princessa w zestawie heh
natalia2291
musze dzis wziasc podwojna dawke zelaza bo wczoraj zapomnialam..gubie sie z tymi tabletkami wszystkimi..
natalia2291
ja tylko kuleczka i to jedna taka babka wporzadku mowi ze mam brzuszek jak kuleczka i szlak ja trafia ze ja w 9 msc mam chudsze nogi niz ona normalnie.. Mama na mnie mowi moja Pszczoleczko ale to mi nie przeszkadza.. nie martwie sie jakos bo wiem ze jak wroce do formy to te ktore tam sobie mysla ze moze gruba czy cos jestem to bedzie im zal tylki sciskal i to daje satysfakcje
natalia2291
hah do tego szpileczka, slodka Corcia w wozeczku i przystojny facet i beda az sie ogladaly za nami... niema rzeczy niemozliwych moje 18 kg tez da sie zrobic, zastanawiam sie ile odrazu przy porodzie zjedzie
reklama