reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
wstawie na zakupowy zaraz to podejrzysz sobie, my ostatnio bylismy w hm tylko ja obiecalam sobie ze nic nie kupimy bo Maly ma wiecej ciuchow juz od Taty i zaraz mnie przescignie... polowy to pewnie nie zdazy zalozyc bo za male bede...

oj moja też ma pokaźną garderobę :) tylko że zanim na nią będzie dobre rozm 56 to też troszkę minie więc mam nadzieję że założy większość :) o 9.00 będę się zwijać i lecę do biedronki na zakupy, wczoraj problem z autem miałam ech :)
czuję jakby mi się pochwa rozszerzała tak kłuje i jakby naciągała i rozluźniała dziwne uczucie:happy:

tez mam takie uczucie bardzo czesto, strasznie dziwne.. u mnie zakupy staly sie zajeciem dla P w ostatnich dniach jak leze zaziebiona.. hmm co do brzuszka no nie powiem jest co nosic.. przytylam w ciazy 20 kg.. dokladnie 18 ale juz dodaje na zapas.. teraz planuje zgubic do 55kg, bo zawsze tak 51 wazylam, niewiem jaki za 2 tyg bede miala..

heeh :):)
aj nie martw się wagę zgubimy :))
tylko ja mam brzuch mały jak na swój tydz hehe ;p chyba taki moj urok ;p albo to że mi się rozlało dużo na tyłek nogi :)

reklama
Do góry