reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

witam dziewczynki ale cisza zapanowała wcześniej co weszłam to jakieś newsy a teraz cicho sza czyżby maagsiaa i justyna pojechały na porodówkę? U nas cisza z jednej strony bardzo już bym chciała przytulić małą ale rozum podpowiada niech jeszcze ten tydzień posiedzi. Męża nie ma wiec o randce mogę zapomnieć a po drugie ostatnio u nas nie zaciekawie. Jego ciągle nie ma ja sama w domu z moimi hormonami i co wieczór awantura i płacz że się nami nie interesuje;-(

reklama
Witamy sie i my:)

CHoroba nie daje za wygrana i niechce puscic,mam nadzieje ze do poniedzialku pusci bo jak nie to musimy do lekarza leciec.. P pojechal po zakupy a my jak zawsze lezymy, jestem tak zla na siebie ze szok, czepiam sie Mojego o wszystko az dziwie sie ze ma taka anielska cierpliwosc...chyba musze go przeprosic bo przesadzam.
Mamy bardzo silne bole w dole kregoslupa jakby prad przechodzil i silnie pobolewa brzucho. Synek od ranca wariuje co mnie cieszy.

Hej. My w szpitalu, zdaniem lekarza wody mi nie odeszly, szyjka miekka, krotka, rozwarta. Lezymy na patologii i mamy czekac na skurcze lub odejscie wod. Mam nadzieje, ze to kwestia godzin, bo nienawidze szpitali!
W 6tyg trafilam na patologie i teraz leze w tej samej sali, na tym samym lozku, co wtedy :p

Justynka, co u Ciebie? :-)

Natalia uważam,że już po tygodniu na krótki spacerek możecie się wybrać :)

Dziś w nocy Maluch narobił mi strachu.
exclamation.gif

Nie wyczułam nawet jednego kopniaka, co było dziwne, bo w nocy bywa żywszy niż w ciągu dnia.

Gdy wstałam postanowiliśmy z M, że jak do południa się nie uaktywni to pakuję rzeczy i jedziemy do szpitala na kontrolne ktg.
Jednak Maluch od 13 nadrabia noc, co mnie bardzo cieszy
heart.gif

Więc jesteśmy w domku, a torby dalej nie pakujemy, mimo iż wszystko leży w łóżeczku naszykowane :)
Wystarczy tylko wrzucić to torby ;)

reklama
Do góry