reklama
kaskaleczna
Fanka BB :)
No i nastal w koncu ten czas ze po kolei sie rozpakowujemy.....
Tyle cudow na raz
Trzymam kciuki za nas wszystkie
Tyle cudow na raz
Trzymam kciuki za nas wszystkie
natalia2291
no i niedlugo my sie rozpakujemy... i juz nie bedzie czasu na smiganie po necie jak teraz heh, a wlasnie Dziewczyny czy ktoras moze mi powiedziec jak dlugo po porodzie oczyszcza sie wszystko tam w dole ze tak powiem
kaskaleczna
Forum teraz jest dla mnie srodkiem zeby nie zwariowac:-)
Pozniej bedzie mniej czasu napewno ale mam nadzieje ze chociaz kwadrans dziennie uda sie jakos wygospodarowac na rozerwanie sie
No wlasnie natalia zadalas dobre pytanie. Jak to potem wszystko wyglada nasze skarbnice wiedzy?
Ja taki swiezak ze nawet nie wiem o co pytac. Ide na zywiol na porod......
Pozniej bedzie mniej czasu napewno ale mam nadzieje ze chociaz kwadrans dziennie uda sie jakos wygospodarowac na rozerwanie sie
No wlasnie natalia zadalas dobre pytanie. Jak to potem wszystko wyglada nasze skarbnice wiedzy?
Ja taki swiezak ze nawet nie wiem o co pytac. Ide na zywiol na porod......
natalia2291
kaskalecza ja tez swiezynka i niemam pojecia jak to wszystko bedzie wygladalo po porodzie, moze pojecie troszke mam ale jakos nie idzie mi sobie tego wyobrazic
maagsiaa wydaje mi sie ze juz jutro bedziesz miala swoja Kruszynke w ramionach i zycze Ci tego z calego serducha bo wiem jak bardzo juz bys tak chciala!!!!
maagsiaa wydaje mi sie ze juz jutro bedziesz miala swoja Kruszynke w ramionach i zycze Ci tego z calego serducha bo wiem jak bardzo juz bys tak chciala!!!!
reklama
kaskaleczna
Natalia tez nie moge tego mentalnie ogarnac, ale chyba mi tak lepiej. Nie wiedziec do konca co mnie czeka-tylko przy pierwszym porodzie mozna sobie pozwolic na taki luksus:-)
No ale cos tam warto sie dowiedziec od bardziej doswiadczonych forumowiczek;-)
No ale cos tam warto sie dowiedziec od bardziej doswiadczonych forumowiczek;-)