reklama
remember.me
Fanka BB :)
U mnie dosypało fest w nocy, w tym roku raczej będzie wielkanocny bałwanek zamiast króliczka i głowa mi pęka a przeciwbólowe strach brać, chyba postawie na lekką kawę.
Dziewczyny, ja nie mam żadnych mdłości, żadnych ciążowych zachcianek, nic, nawet zaparcia mi przeszły, to normalne?? Gdyby nie cycki jak dwa arbuzy ( o zgrozo!) i pobolewające podbrzusze nie wierzyłabym w to co się dzieje
Wgl zaczynam schizować, po świetach mam usg może już zobacze serduszko, Boże co za nerwy.
Dziewczyny, ja nie mam żadnych mdłości, żadnych ciążowych zachcianek, nic, nawet zaparcia mi przeszły, to normalne?? Gdyby nie cycki jak dwa arbuzy ( o zgrozo!) i pobolewające podbrzusze nie wierzyłabym w to co się dzieje
Wgl zaczynam schizować, po świetach mam usg może już zobacze serduszko, Boże co za nerwy.
Cześć dziewczyny, u mnie już posprzątane, teraz chłop pichci - bo lubi i nie lubi jak się mu pomaga (bosko....) więc ja mam luzy bo w pracy wzięłam wolne. Zostaje tylko do umycia kuchnia po gotowaniu i odkurzanie.U mnie leży nie wielka ilość śniegu na trawie ale wczoraj w wiadomościach mówili, że ogólnie w europie zima może potrwać do maja :/// mam nadzieje że bezpośrednio w Polsce tak nie będzie
Hej!
U mnie prawie śnieżyca, jak wstałam i zobaczyłam, co się dzieje za oknem, to nie mogłam uwierzyć, że już prawie kwiecień. Też mam dość zimy.
Ja na święta nic nie robię, bo spędzamy je u rodziców i u teściów na zmianę, w domu będzie tylko świąteczne śniadanie:-) nie sprzątam też bardziej niż zwykle, bo nie mam siły.
Dzisiaj czuję się prawie dobrze!!! Mam wrażenie, że od zawsze czułam się tak fatalnie jak ostatnio, więc ta dzisiejsza poprawa wywołała u mnie euforię nie wymiotuję od wczoraj, mam ochotę na kolanach dziękować ginowi za te leki
U mnie prawie śnieżyca, jak wstałam i zobaczyłam, co się dzieje za oknem, to nie mogłam uwierzyć, że już prawie kwiecień. Też mam dość zimy.
Ja na święta nic nie robię, bo spędzamy je u rodziców i u teściów na zmianę, w domu będzie tylko świąteczne śniadanie:-) nie sprzątam też bardziej niż zwykle, bo nie mam siły.
Dzisiaj czuję się prawie dobrze!!! Mam wrażenie, że od zawsze czułam się tak fatalnie jak ostatnio, więc ta dzisiejsza poprawa wywołała u mnie euforię nie wymiotuję od wczoraj, mam ochotę na kolanach dziękować ginowi za te leki
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
no i jak się nie wk... miałam dzisiaj mieć wizytę u ginka na nfz i co? i pan doktor nie przyjechał, pielęgniarka oznajmiła, że zadzwonił i z przyczyn osobistych dzisiaj odwołuje wszystkie wizyty. rewelacja.
DoMisia1985
Fanka BB :)
A ja wczoraj popołudniu poczułam się fatalnie, powróciły mdłości i gigantyczne zmęczenie. Nie mam znów apetytu, głowa mi pęka i do tego ta pogoda. Brzuch na szczęście nie boli, ale kondycyjnie kiepsko. Mam też do posprzątania kuchnię i nie mam siły się zabrać
Najlepiej bym poszła spać, ale niestety Basia na to nie pozwoli :-( Na szczęście jutro weekend, więc mąż będzie i nareszcie więcej luzu.
A propos objawów na dziewczynkę czy na chłopaka, to nie wiem czy warto przywiązywać do tego wagę. Ja na dziewczynkę też miała piękną cerę i włosy do samego końca, jednak jadłam dużo słodkiego, teraz jest inaczej mdli mnie na słodkie. Z kolei dominują kiszonki, przyprawy, czosnek... zobaczymy :-) Ja mogłabym mikeć tak naprawdę drugą dziewczynkę. W pierwszej ciąży najpierw dowiedziałam się, że chłopak i jakoś tak nie mogłam uwierzyć i się z tym pogodzić, marzyłam o dziewczynce. Dopiero w 20 tygodniu na lepszym sprzęcie na 100% dziewczynka, miałam taki odlot... niezapomniane przeżycie. Tym razem jest mi całkowicie obojętne, ważne, żeby było zdrowe.
A tak gdzieś czytałam, że już 14-15 tydzień można zobaczyć chłopca :-) A Wy kiedy poznałyście płeć swoich dzieci ?
Najlepiej bym poszła spać, ale niestety Basia na to nie pozwoli :-( Na szczęście jutro weekend, więc mąż będzie i nareszcie więcej luzu.
A propos objawów na dziewczynkę czy na chłopaka, to nie wiem czy warto przywiązywać do tego wagę. Ja na dziewczynkę też miała piękną cerę i włosy do samego końca, jednak jadłam dużo słodkiego, teraz jest inaczej mdli mnie na słodkie. Z kolei dominują kiszonki, przyprawy, czosnek... zobaczymy :-) Ja mogłabym mikeć tak naprawdę drugą dziewczynkę. W pierwszej ciąży najpierw dowiedziałam się, że chłopak i jakoś tak nie mogłam uwierzyć i się z tym pogodzić, marzyłam o dziewczynce. Dopiero w 20 tygodniu na lepszym sprzęcie na 100% dziewczynka, miałam taki odlot... niezapomniane przeżycie. Tym razem jest mi całkowicie obojętne, ważne, żeby było zdrowe.
A tak gdzieś czytałam, że już 14-15 tydzień można zobaczyć chłopca :-) A Wy kiedy poznałyście płeć swoich dzieci ?
A ja mam inne pytanie. Jestem teraz na l4. Przed ciąża dostałam umowę o prace na czas nieokreślony. Ale pracowałam na niej tylko miesiąc. Czy gdybym kontynuowała L4 do końca ciazy to na macierzyńskim przysługuje mi kasiora z tej umowy od Zusu? Czy to za krótko?
DoMisia u mnie teraz nastroje i z dnia na dzień różnie ze zdrowiem. wczoraj czułam sie fatalnie przespałąm cały dzień , męczył mnie okropny ból głowy. a dziś jak nowo narodzona. mam nadzieje ze to przejdzie. wiele moich koleżanek przeszło ciąże bez objawów, poród też miały zaledwie pół godzinny <parcie> , od rozpoczęcia skurczy ok 2 -4 godziny.. po ciązy wyglądają pięknie i rześko.. bez rozstępów..miały szczęście ?
reklama
Hej dziewczyny
My od przyjazdu mamy swieta haha codziennie z rodzinka
Adas szaleje
Maz przychorowal zab gardlo katar i juz umiera:/
A dzis koszmar zasypalo nas nie ma sie jak ruszyc bo mamy auto z napedem na tyl i rzuca go jak nie wiem:/
Nie moge was nadazyc czytac
My od przyjazdu mamy swieta haha codziennie z rodzinka
Adas szaleje
Maz przychorowal zab gardlo katar i juz umiera:/
A dzis koszmar zasypalo nas nie ma sie jak ruszyc bo mamy auto z napedem na tyl i rzuca go jak nie wiem:/
Nie moge was nadazyc czytac