reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny,

Ja tam się bardzo cieszę na święta. Jedziemy do rodziców i wreszcie powiemy im o fasolce (czekaliśmy aż będziemy mogli osobiście:). Śmiejemy się, że w sumie nie musimy nic mówić, bo sami zobaczą po apetycie!! :-D Mam takie ssanie, że szok, mogłabym jeść i jeść...

reklama
Hej kobietki,,ja juz po wizycie, fasolka ma 6 tyg i bije jej juz serduszko, lekarz ma bardzo dobry sprzet i tak wszystko wyraznie widziałam, ze wow....dostałam od niego witaminy, takze nie musiałam nic kupywac, nazywają sie Centrum Materna DHA...mam juz karte ciąze, skierowania na badania, i kolejna wizyta 18 kwietnia.Brakiej objawów mam sie nie obawiac, powiedział, ze moze bedzie inna płec...;)

woow ja dopiero wstałam, czułam sie dziś mega źle, głowa bolała tak że aż jakby pod oczami bolało. spałąm calutki dzień. :szok:

wiecie co ? chce kolejną wizytę już, nie wiem czy mówić komukolwiek o ciąży, jeżeli nie mam karty ciąży , nie widziałąm bijącego serduszka i będe dopiero widzieć w 11 tygodniu, 19kwietnia. zwariuje. :no:

akaiah ja w zeszłym roku piłam ocet jabłkowy ( 2łyżki na szkl wody przed śniadaniem, przed obiadem i przed spaniem). I ci powiem , że dawało dość dobre efekty, no ale potem znowu sobie popuściłam, bo chciałam zajść w ciążę i trochę przytyłam. Teraz znowu kupiłam ocet, no ale okazało się, że jestem w ciąży. Więc będę się martwić po, co zrobić ze zbędnymi kilogramami.:-)

Wpadłam do Was na chwilę bo chyba mnie licho podkusiło i umyłam okna. Mam je 3 i zajęło mi to 3 godziny... Nie mam siły. Co chwilę musiałam odsapnąć.

Co do świąt to w sobotę idziemy do mojej mamy na śniadanko a w niedzielę do teściów na obiad... Już się cieszę :confused2: chociaż mojego starego coś rozkłada więc możliwe że całe święta przesiedzimy w domku pod kocykiem :-)

musialam dzisiaj isc do pracy,b o nie moglam znalesc nikogo na zastepstwo :( wyskakalam sie i wyskakalam kolejna srakiete, ledwo do domu dotarlam :( masakiera

Dziendoberek! Ale u mnie piekna pogoda. Sloneczko mnie obudzilo. Oby zostalo tak jak najdluzej ;) zmykam na sniadanie i ide sie przespacerowac :) szkoda siedziec w domu :-D

reklama
Do góry