reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Hej:-)
Ewelina najlepszego dla malutkiej z okazji 9 miesięcy:-D
Małgosia o ile dobrze pamiętam to Viv nie sczepiła małego na pneumokoki bo miała przypadek komplikacji poszczepiennych u znajomych.
My szczepiliśmy.
Pampersy z netto kupione. Kupiłam ostatnio rozmiar 4+ ale mam wrażenie że niczym się nie różni od 4.
O powrocie do pracy wolę ie wspominać bo dostaje zawału , a kto wie może wpadniemy i wtedy nie wrócę hehe :-)

reklama
Ja nie szczepiłam na pneumokoki
Gabryś przy ospie jadła ale obiadków nie chciał jeść, doktor mówił ze może mieć małe krostki na podniebieniu i to dlatego.

Dziewczyny mam problem 1 maja powinnam dostać miesiączkę ale do dziś jej nie ma, Mało prawdopodobne było to żebym była w ciąży ale zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny ( Dzięki Bogu) 1 maja wieczorem przez jakieś półgodziny miałam takie skurcze podbrzusza jak przy porodzie aż oddychać nie mogłam. Boje się ze to może być cś nie dobrego. A wy co myślicie.

My też stosujemy Omega med :tak:teraz mam z wit D, bo wychodził lepiej cenowo, a wcześniej zwykły + Vita D (bo ja wolę w areozolu niż w kapsułkach ;-))
Na pneumokoki też szczepiłam :tak:
Pampersy są jeszcze w promocji w Lidlu ;-)

Hej, u nas wreszcie słonko się dzisiaj pojawiło:-) Wczoraj była paskudna wichura i wyszłam z mała o 18 tylko do sklepu, żeby chociaż trochę świeżego powietrza i co ... zmokłyśmy.

Tuśka u nas niestety nie było 4+ ani w netto, ani w Piotrze i Pawle:-( Te pampki są tylko troszkę większe od 4.

Viv nie pomogę, u mnie okres normalnie się pojawia i powiem wam, że przed ciążą był bardzo bolesny, a teraz nic nie czuję:-)

Małgosia to szybciutko na zakupy się udaj, bo np. za mleko to bardzo przyjazna cena;-)

Miłego dnia dziewczynki:-D

Hej:-)
U nas dziś trochę chłodniej niż wczoraj ale na spacerek ruszymy jak mały wstanie.
Viv ja też nie pomogę , mam dokładnie to samo co Ewelina a teraz mam mało regularny okres ale to pewnie przez to że karmię.
Ewelinka ja kupiłam teraz 4 wcześniej kupiła 4+ ale bez rewelacji jeśli chodzi o to czy są większe.
W związku z tym że wracam do pracy będę musiała zakończyć karmienie. Tylko jak to zrobić???

No i pogoda się zepsuła:-( I samopoczucie jakieś do du...

Byłam w Lidlu po pampki i wyłączyli prąd i po zakupach, trzeba było wyjść ze sklepu, no masakra jakaś.:wściekła/y:

Na poprawę humoru zjadłam loda a co:-)

Tuśka ja przestałam karmić i jak już miałam obolałe cycuchy to trochę ściągałam i teraz mam wydmuszki hehe.

Hej hej
A u nas już pampkow zabraklo. Dziś ostatnie opakowanie 2 leżało:-(
Dziewczyny bije się z myślami czy wszystko jest ok, ponieważ Mala Zu od jakiegoś czasu się okropnie prezy i nie wiem czy ja coś boli czy to jej jakiś dziwny nawyk czy może cos jest nie tak.
Rany, brak czasu jest okropny, ale w przyszlym tygodniu trochę odetchne na delegacji. To pewnie wiecej popisze. Dobrej nocy Mamunie!
PS. Aaaaa dziś zostalam ciocia!!!!
PPS. Gdyby ktoras urzadzala kuchnie to służę dobrym kuponem rabatowym:-)

Hej Mamunie!!!Przepraszam za ciszę ale działo się u mnie i dzieję:(

Otóż moja Bulinka od środy walczy z katarkiem i kaszlem a kilka dni wieczorem miała stan podgorączkowy:(,byłam u lekarza stwierdziła że osłuchowo jest czysta ale dla spokoju kazała zrobić wynik moczu(to dopiero jest gimnastyka z tym woreczkiem;))naszczęście wszystko wyszło ok,może w końcu na ząbka,choć ich także brak,już się żaliłam pani doktor ale oczywiście zlewka totalna:(

A tak wogóle to długo nie pisałam bo Zuzia postanowiła zrobić mamusi prezent i zrzuciła laptopa,więc trzeba było kupić nowego bo stary odmówił posłuszeństwa całkowicie.

Tak mi żal tej mojej Bulinki oczywiście noska nie da sobie oczyścić,o kropelkach mogę pomarzyć MASAKRA!!!

Mamusie a co tam u Was jak nocki przespane??

Buziaki i Pozdrawiamy

reklama
Hej dziewczyny:-)
No i już po weekendzie. Czekam na lato bo mi już zimno przez taką pogodę.
Małgosia a w jakich sytuacjach Zu się pręży? płacze przy tym?
Wiśnia mój mały też nie lubił przy katarze czyszczenia noska ale mimo płaczu to robiliśmy i generalnie teraz nie ma z tym problemu. Jeśli chodzi o nocki to u nas ostatnio pobudka ciągle, wychodzą nam górne jedynki razem i wydaje mi się że dwójki też będą szły.

Do góry