reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
Hej Mamuśki:)

Święta święta i po świętach i 10 kilo więcej;)

Dziewczynki złapałam doła,martwię się że Zuzia nie ma żadnego ząbka a ma już przecież 9 miesięcy,niby coś widać w dziąsełku,ale to już widać chyba 3 miesiące a ząbka brak:(masuje Jej dziąsełka żeby się jakoś przebił ale nic:(

A z ciekawostek to Bulinka wstaje w łóżeczku i ma radochę:D

Miłego słonecznego dzionka

Ale tu cisza
Piękna pogoda to aż szkoda siedzieć w domu

Wśnia mojej siostrze wyszły pierwsze zęby ( dwa od razy) jak miała rok i dwa miesiące i wciagu miesiąca miała wszystkie. Więc się nie martw im później wychodzą zęby tym dłuzej będzie miała mleczaki

Dzień dobry Mamusie!!!!

Piękna pogoda za oknem,spacer już zaplanowany??

Tuśka88 dziękuję za pocieszenie,tak mi żal Bulinki dzisiaj w nocy budziła sie co godz z płaczem,tak jakby przez sen płakała,a ja razem z nią:( Ojjj ciężko:(

Pozdrawiamy buziaki

Hej dziewczyny, nie odzywałam się bo ostatnio cały czas spędzamy na dworzu u rodziców bo taka piękna pogoda.:-)

Wiśnia mój chrześniak też miał późno zęby chyba jak rok miał to pierwszy mu wyszedł, a ślinił się już dużo wcześniej.

A Małgosia gdzie się podziała?

Cześć jestem i nie grzecznie czytam , ale mam tyle na głowie ze nie wyrabiam i nie chce tylko o sobie. Jak się obrobie to napisze esej:-)

reklama
Hej Mamusie:)

Co tam słychać,jak skarbeczki Wasze,Bulinka staje gdzie popadnie,zastanawiam się czy kasku Jej nie kupić:D

Dzisiaj mam wychodnę i to samotne na zakupy,jupiiii tatuś wrócił z delegacji to będzie miał czas tylko dla córeczki:)

malgosiaaaa chyba bardzo dobrze Cię rozumiem:(

Pozdrawiam miłego dzionka kobitki

Do góry