reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Ja daje teraz słoiczki, później będę gotowała,kuchnia była w remoncie to nie było specjalnie miejsca do zrobienia czegokolwiek.

moonaza trzymajcie się dzielnie, już niedługo będzie ładnie. Teraz taki okres, że wszyscy wokoło chorują. U nas w rodzinie dzieciaczki mają zapalenie oskrzeli i zapalenie płuc, przez co musowe było leżenie w szpitalu.

malgosiaaaa zdrówka dla córci, daj znać co i jak.

Viv ja myślałam na takim kwadratowym łóżeczkiem, żeby małą móc zostawić na chwilę w pokoju samą.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie mój terminator wykańcza psychicznie :-D ale w weekend będziemy u mamy to zajmie się wnusiem a ja pójdę na relaks do fryzjera:-)
moonaza ale to choróbsko się Olafa trzyma, zdrówka!!! szkoda że znowu lekarstwa i to antybiotyki

małgosia jestem w szoku tak nagle zapalenie płuc? straszne , trzymajcie się!!!!

justyna3003 widziałam już ten materiał , co prawda mam taki materac ale całe szczęście wszystko z nim ok

moonaza lekarze mówią że jest do tyłu 6-8 tyg z czego korygują mu 4 tyg jako wcześniakowi-więc cały czas łapie się na dolną granicę normy rozwojowej i raczej mówią o rozwoju nieharmonijnym niż jakiś szczeglłnym opóźnienieniu-największym problemem jest obniżone napięcie osiowe, wzmożone w prawej obręczy barkowej i brak czucia głębokiego i równowagi(na to ponoć ma jeszcze czas i tłumaczą to brakiem bodźców, bo caluteńką ciążę leżałam) także na 99% wyjdą jeszcze zaburzenia integracji sensorycznej. Ale generalnie też myślę że do 1,5 roku-2 lat jakoś to wyrówna rehabilitacją.

Ostatnia edycja:
justyna3003 ja wierzę, że wszystko się u was unormuje, tylko zajmie to może więcej czasu.

Tuśka88 u nas też się zaczęło mega marudzenie, ale myślę, że to przez zęby. Z pokoju nie mogę wyjść bo zaraz jest ryk. Też czasami mam ochotę trzasnąć drzwiami no ale trzeba to przetrzymać.

Hej:-)
Ale tu dziś cichutko. My pakujemy się do rodziców - jak ja tego nie lubię. Mam nadzieję że zajedziemy o jakiejś normalnej godzinie.
Dużo zdrówka dla chorowitków - mamuśki trzymajcie się :tak:
Przez weekend postaram się zajrzeć i odezwać - ale jak mi się nie uda to obiecuję że wszystko nadrobię jak wrócę.

Miłego weekendu :-)

Witam się piątkowo,
my dzisiaj w domku siedzimy tylko na spacer wyskoczymy.
Tuśka życzę Ci, żebyś sobie odpoczęła i nabrała przez weekend nowych mocy:-)

Małgosia jak tam u was?

Hej Dziewczyny,
nie odzywam się bo mam mega doła. Oczywiście spowodowanego chorobą Zu. Chyba nigdy od czasu narodzin nie była taka grzeczna i taka bezradna. Nagle nie dokazywała, tylko godziła się na wszystko. Do tego ta piekielna gorączka. Okazało się, że to jakaś niewielka cząstka płuca jest zainfekowana, dlatego też już jutro mamy wyjść na spacer. Pediatra powiedziała, że to ze żłobka od dzieci. Jednemu dziecku zainfekują się uszy, drugiemu gardło, a innemu płuca.
Niemniej jednak jest mi okropnie przykro, że moje dziecko jest pierwszy raz poważnie chore, a ja muszę iść do pracy. Bogu dziękuję, że mąż może z nią posiedzieć w weekend już będziemy razem.
Przepraszam, że tylko o sobie, ale ciężko mi zebrać myśli:(
Miłego dnia!

noo zdrówka dla maluszków szczególnie dla Zu

u nas jako tako, ząbek nr 4 się przebił, Domiś ładnie sie bawi, obraca sie w końcu płynnie i coraz ładniej siedzi. Ja mam tydzień zabiegów za sobą kolana chyba mają się lepiej.
Dziś mąż już mnie zaskoczył prezentami na dzień kobiet a tu niestety @ przylazła...no trudno.
Dobrze że już weekend co?

reklama
Zdrowka dla Zuzi, przy mamie na pewno szybciej sie poprawi.

Justyna Ty to masz fajnie z mezem, ja jak sobie sama nie kupie to nie bede nic miala.
Swoja droga zapomnialam jak to jest miec okres. Nie tesknie ale jakby byl to by bylo jakos tak pewniej, a tak to juz 2 razy test ciazowy musialam robic bo mielismy wypadek. Jak szlam na test beta hcg baba sie mnie pyta kiedy byla ostatnia miesiaczka, a ja jej pazdziernik 2012 to oczy wybaluszyla.

To maly zebacz z Domisia :)

Ja dzisiaj caly dzien w kuchni przy garach i sloiki mezowi na trase robie. Masakra gotuje w garze jak dla wojska, a ze nie cierpie gotowac to dzien uwazam za nieudany. Wolalabym siedziec i bawic sie z dziecmi.

Tuska jak tam u rodzicow? Wypoczywasz?

Do góry