Miałam komplikacje, ale to nie powód, wszystkich, którzy przeszli operację czyszczenia zatok trzymali tak długo. Ale, Tycia, w Twoim przypadku może być inaczej. Ja miałam zajęte zatoki po źle przeprowadzonym zabiegu usunięcia zęba trzonowego przez chirurga szczękowego, zrobiła mi dziurę do zatok i nie zaszyła tego odrazu (powinna sprawdzić, czy nie zrobiła się dziura). W efekcie doszło do zakażenia zatok i zrobiła się przetoka między jamą ustną a zatokami. Operację miałam robioną na chirurgii szczękowej metodą Boruckiego i Kaldwell-Luka (czy jakoś się to podobnie pisze) w pełnej narkozie. Zresztą to było z 10 lat temu, teraz mogło się wszystko zmienićKasiad,czemu tak dlugo bylas w szpitalu?Byly jakies komplikacje?Ja nie wytrzymam tyle w szpitalu.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja też baran.A cycuś raz na dobe.Czyżby już tylko same barany karmił? Ja też baran. Ja też nie mam zamiaru przestać karmić z tego powodu, ze ktoś mi coś powiedział. Pytałam tylko czy macie jakiś skuteczny sposób, żeby się odczepiły.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A ja waga
Nie narzekaj, są też plusy, zazwyczaj widoczne właśnie na koniec miesiąca na koncie.Koniec tygodnia i koniec miesiąca... UFFFFFFFFFFFFFF
Jestem mega totalnie absolutnie zrąbana.... dawno nie byłam aż tak przemęczona.... :-(
Takie są niestety minusy pracy w systemie prowizyjnym
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
ewamat no tak.. Dzięki temu jestem tylko przemęczona, a nie sfrustrowana.
U nas właśnie zaczął się sezon, więc roboty jest mnóstwo...
Są jeszcze inne plusy.. pracuję z naprawdę fajną ekipą. autentycznie lubię tam chodzić i kocham swoją pracę
U nas właśnie zaczął się sezon, więc roboty jest mnóstwo...
Są jeszcze inne plusy.. pracuję z naprawdę fajną ekipą. autentycznie lubię tam chodzić i kocham swoją pracę