reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki wracają do pracy

To jak to czytam,to sie zastanawiam czy odstawic...:confused:Robie to wbrew sobie,wiec moze jeszcze poczekac?Moze jak bede miala dokladny termina operacji,to sie za to wziac?Moze sie okazac przeciez,ze to moze byc i za 4 miesiace...?:baffled:
Konrad tez nie za bardzo moze pic modyfikowane.Moje mu sie w ogole nie ulewa,wszytsko jest ok...:sorry2:

reklama
Fajne to zdanie jest:
Karmienie naturalne jest przyjazne dla środowiska, jest niewyczerpanym i odnawiającym się źródłem pożywienia.

mi tez to mowia zwłaszcza babcie bo juz poluja jak tu Szymka na noc zabrac do siebie a on zdecydowanie woli mame i tate i juz słyszałam tyle argumentów że to chore nie apetyczne zboczone zle wpływa na dziecko:szok: nic dobrego itp. ale ja jestem zodiakalny baran wiec sie nie daje i tak robie swoje:tak:;-)
Ja też jestem zodiakalny baran :tak: I choćby mi tak wszyscy gadali, to ja jestem z tych, co jak jestem przekonana, że mam rację, to nie przejmuję się głupim gadaniem :no:

Czyżby już tylko same barany karmił? Ja też baran. Ja też nie mam zamiaru przestać karmić z tego powodu, ze ktoś mi coś powiedział. Pytałam tylko czy macie jakiś skuteczny sposób, żeby się odczepiły.

Kasiad,czemu tak dlugo bylas w szpitalu?Byly jakies komplikacje?Ja nie wytrzymam tyle w szpitalu:no:.

Czyżby już tylko same barany karmił? Ja też baran. Ja też nie mam zamiaru przestać karmić z tego powodu, ze ktoś mi coś powiedział. Pytałam tylko czy macie jakiś skuteczny sposób, żeby się odczepiły.
Najlepszym i najtańszym sposobem żywienia niemowląt jest karmienie piersią,;-)

reklama
Do góry