reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
hihi no tak tez tak mowie ze innej opcji nie ma jak tylko ''DOBRZE'':p
ale same wiecie ze strach jest przed powrotem <te co zaczynaly prace po wychowawczym> i rozstaniem z dzidzka:/

Nuśka-musi byc dobrze! Dziewczyny sobie swietnie radza, u was tez tak bedzie:tak:

Ja bym bardzo chciała wrocic juz do pracy, szef tez juz mnie mocno neka na powrót, kasa tez by nam sie bardzio przydała-w koncu tyle miesiecy zyjemy tylko z jednej pensji...Niestety nie mam opieki dla małej:-:)-:)-(Do złobka prywatnego -jej nie przyjęli z braku miejsc, o panstwowym w ogole moge zapomniec...W Warszawie przez ostatnie 2 lata nastał prawdziwy babyboom-przepełnione złobki, przychodnie szpitale, nianie niewyobrazalnie drogie.Koszmar po prostu.
A 2 tygodnie temu jak zapisywałam Marte na szczepienie to dostałam termin..na kwiecien-takie sa kolejki.A tak marzyłam o tym,zeby moje dziecko nie urodziło sie w demograficznym wyżu:wściekła/y::-(

Ja bym bardzo chciała wrocic juz do pracy, szef tez juz mnie mocno neka na powrót, kasa tez by nam sie bardzio przydała-w koncu tyle miesiecy zyjemy tylko z jednej pensji...Niestety nie mam opieki dla małej:-:)-:)-(Do złobka prywatnego -jej nie przyjęli z braku miejsc, o panstwowym w ogole moge zapomniec...W Warszawie przez ostatnie 2 lata nastał prawdziwy babyboom-przepełnione złobki, przychodnie szpitale, nianie niewyobrazalnie drogie.Koszmar po prostu.
A 2 tygodnie temu jak zapisywałam Marte na szczepienie to dostałam termin..na kwiecien-takie sa kolejki.A tak marzyłam o tym,zeby moje dziecko nie urodziło sie w demograficznym wyżu:wściekła/y::-(

Wlasnie wczoraj widzialam o tym program (o tym co sie dzieje ze zlobkami i przedszkolami w Wa-wie). Rzeczywiscie nie ciekawie.:szok:

Nuśka, mam nadzieje ze powrot do pracy bedzie dla Was dwoch jak najmniej bolesny. Trzymam kciuki.

reklama
Nuśka, życzę bezbolesnego powrotu do pracy :-) Dasz radę :tak:

Ja się dziś dowiedziałam, że u nas w przedszkolu, do którego chcę zapisać Oliwkę (przy mojej pracy) dyrektorka prowadzi zapisy już na 2011 rok :baffled:

Do góry