reklama
mysia23
mama dwójeczki
bedzie dobrze NUSIENKO nie boj sie!!!!!!!!!!!:-)
zgadzam sie !!!
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
PewnieNuśka będzie dobrze, zobaczysz! Dasz radę:-)
Powodzenia!:-)
bedzie dobrze NUSIENKO nie boj sie!!!!!!!!!!!:-)
jasne ze tak innej opcji nie maNuśka będzie dobrze, zobaczysz! Dasz radę:-)
Powodzenia!:-)
madzix
Fanka BB :)
Nuśka-musi byc dobrze! Dziewczyny sobie swietnie radza, u was tez tak bedzie
Ja bym bardzo chciała wrocic juz do pracy, szef tez juz mnie mocno neka na powrót, kasa tez by nam sie bardzio przydała-w koncu tyle miesiecy zyjemy tylko z jednej pensji...Niestety nie mam opieki dla małej:---(Do złobka prywatnego -jej nie przyjęli z braku miejsc, o panstwowym w ogole moge zapomniec...W Warszawie przez ostatnie 2 lata nastał prawdziwy babyboom-przepełnione złobki, przychodnie szpitale, nianie niewyobrazalnie drogie.Koszmar po prostu.
A 2 tygodnie temu jak zapisywałam Marte na szczepienie to dostałam termin..na kwiecien-takie sa kolejki.A tak marzyłam o tym,zeby moje dziecko nie urodziło sie w demograficznym wyżu:-(
Ja bym bardzo chciała wrocic juz do pracy, szef tez juz mnie mocno neka na powrót, kasa tez by nam sie bardzio przydała-w koncu tyle miesiecy zyjemy tylko z jednej pensji...Niestety nie mam opieki dla małej:---(Do złobka prywatnego -jej nie przyjęli z braku miejsc, o panstwowym w ogole moge zapomniec...W Warszawie przez ostatnie 2 lata nastał prawdziwy babyboom-przepełnione złobki, przychodnie szpitale, nianie niewyobrazalnie drogie.Koszmar po prostu.
A 2 tygodnie temu jak zapisywałam Marte na szczepienie to dostałam termin..na kwiecien-takie sa kolejki.A tak marzyłam o tym,zeby moje dziecko nie urodziło sie w demograficznym wyżu:-(
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wlasnie wczoraj widzialam o tym program (o tym co sie dzieje ze zlobkami i przedszkolami w Wa-wie). Rzeczywiscie nie ciekawie.
Nuśka, mam nadzieje ze powrot do pracy bedzie dla Was dwoch jak najmniej bolesny. Trzymam kciuki.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Nuśka, będzie dobrze, zobaczysz
reklama