hej dziewczynki
my w końcu wyszliśmy z kataru !!!!!!!!!!! ja już nie mam seksownej chrypki ale dziś pojechała moja mama .... wiec mieliśmy syndrom wolnego mieszkania.
nie wiem czy zgodzicie się ze mną , ale z obserwacji swoich wcześniejszych związków i związkow znajomych. W krakowie jako , że jest drogo przeważnie większość ludzi dzieli pokoje. Jak poznaje chłopiec dziewczynkę to mają przekichane po czasami u neigo nie można i u niej tez nie .. i wtedy się czeka tylko az czyjś pokój sie zwolni. Po czym ta para zaczyna mieszkać razem .. znaczy się , ze mogą to robić zawsze kiedy chcą i co .. okazuje się , ze wtedy życie seksualne siada
ale wystarczy miec gościa przez tydzień i wtedy ... pojawia się znówi sydrom wolnego pokoju.
a propo jeszcze tych spraw, korzystająć z obecności babaci bylismy na imprezie .. i mój małżonek przeraził swoich kolegów. Zadali mu pytanie jak z tym seksem po ciąży jest a on regularny jak w szwajcarskim zegarku .. jak to? ... no wiecie w styczniu był raz , w lutym raz, w marcu raz .. w kwietniu raz ..
madlen - podejrzewam , że jestes w zmowie z moim mężem , bo on cały czas mówi ze powinnam pisać jakiegoś bloga spisując wszytskie głupue rzeczy jakie mi sie przydarzają.. potem blog będzie popularny i bedziemy zarabiać miliony na reklamach a on bedzie mógl leżec i nie robić nic
basia - gratulacje sprytnego szkraba, mój jest len i na brzuszku drze sie tak ze trzeba go samemu przekręcać
didor - gratulacje 4 miesięcy
a ... przepraszam całą reszte ale mąż wychodzi a obiecałam pościlić łóżko jak tego nie zrobię .. będe musiała sie z nim kochać ppaaaaaaaaaaa